Események betöltése

Kis változtatásoktól a radikális tudásmenedzsmentig. A CKO Academy 2. évfolyamának záró konferenciája

Miért érdemes eljönnöd? Csatlakozz, ha…

érdekel, hogy egyáltalán mit jelent a CKO szerepkör, hogyan jelenik meg a szervezeti struktúrában, miért felelős és mik a feladatai.

olyan szakemberekkel ismerkednél, akik jártasak a tanuló szervezeti fejlesztések és tudásmenedzsment (TM) módszertanok bevezetésében

olyan (cég)vezetőkkel, specialistákkal beszélgetnél, akik jelenleg TM jellegű beavatkozásokban szereznek tapasztalatot.

kíváncsi vagy, hogyan válhat valaki tudásmenedzserré és sajátíthat el egy olyan szerepkört, ami ma még sok magyar szervezetnél sci-fi-nek hangzik, ám máshol már teljes embert igénylő munkakör.

Kérdezd személyesen jelenlegi akademistáinkat, az Akadémia alumni tagjait és tanácsadóinkat kellemes környezetben, finomságok és frissítők kíséretében!

Járvány, háború, gazdasági nehézségek, a mesterséges intelligencia kihívásai… Hogyan működtessük hatékonyan cégünket egy ilyen gyorsan változó és bizonytalan környezetben? Manapság már talán senki sem vitatkozik Arie de Geus szavaival: A versenytársaiddal szemben fenntartható egyetlen előny az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők.” A tanuló szervezet egyik legfontosabb ismérve a folyamatos tanulásra való képesség. A sikeres tanuló szervezeti átalakulás feltétele, hogy mind vezetői szintről, mind az operatív végrehajtásban legyen egy felkészült, elkötelezett „bajnoka” a kezdeményezésnek. A legjobb koncepció is elbukik, ha nem kellően kompetens személy (csapat) áll az élére, vagy nem kapja meg a szükséges vezetői támogatást.

Mindezt felismerve indult el a CKO ACADEMY, az első Magyar Tudásmenedzser Akadémia és csatlakoztak hozzá különböző vállalatoktól első két csoportjának résztvevői. Decemberi 7-ei záró eseményünket idén is kinyitjuk a nyilvánosság részére. Három szakértői előadást követően jelenlegi és korábbi akadémistáink saját élménybeszámolójukat, valamint tapasztalataikat osztják meg tudásmenedzsment projektmunkájukról, melyről (és sok egyéb témáról) oldott hangulatban lesz lehetőség beszélgetni velük és a program többi részvevőjével.

 Várható program                                

2023. december 7., csütörtök

13:30 – 14.00 Érkezés, ismerkedés
14.00 – 14.10 Köszöntés, bevezető
14.10 – 14.30 Stephanie Barnes: Radical Knowledge Management – helping humans in an AI world
Az angol nyelvű előadáshoz terveink szerint biztosítunk magyar nyelvű szinkront.
14.30 – 14.50 Kiss Ferenc: A tudásmenedzsment tudományos megközelítésének aktualitásai
14.50 – 15.10 Gyulay Tibor: Tudásmenedzsment KKV-knek az MI korában
15.10 – 15.30 Kávészünet
15.30 – 18.00 A CKO Academy aktuális évfolyamának előadásai választott akcióik eredményeiről, oklevelek átadása a képzést elvégzőknek

 • Molnár Tímea Adél (OTP Bank): Tudásmegosztás a back office-ban
 • Kavitzki Krisztina (Kulcs-Soft): Tudásmenedzsment egy szoftverfejlesztő cégnél
 • Kőrösi Zoltán (Leannovation): A tudás értéke egy tanácsadó közösség számára
 • Klötzl Ferenc (OTP Bank): Kedves naplóm… Feladataink és nem feladataink
 • Gonda András (Archenerg Klaszter): Hálózatosodás az energetikában: klaszter know-how kidolgozása piaci értékesítés céljából
 • Szrogh Anett (egyéni vállalkozó): Egy induló vállalkozás tudásai
 • Szabó Márton (KM EXPERT): A tudásmenedzsment tanácsadás tudásmenedzsmentje

18.00 –           Networking, opcionálisan tanuló szervezeti kérdéskörök feldolgozása.

Közben végig: kistermelői “terülj, terülj asztalkám!” a FAZÉKBA! csapatának jóvoltából

 Helyszín                                      

A konferenciát személyes részvétellel tartjuk meg a Kulcs-Soft Nyrt. földszinti nagy oktatótermében (1016 Budapest, Mészáros utca 13.).

A Kulcs-Soft székházába megérkezve, a recepción készséggel segítenek eligazodni. Útbaigazítással és egyéb technikai információval kapcsolatban rendezvényszervezőnk (Szabó Márton) telefonon is elérhető: +36 30 482 8151

 A részvétel díjmentes!                 

A programon a részvétel ingyenes, mindössze előzetes regisztrációt kérünk. A részvételi szándékod megerősítéséhez töltsd ki a jobb oldalon található regisztrációs űrlapot! Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a teremben 40 főt tudunk fogadni.

 Kiket várunk?                               

A tanuló szervezeti átalakulás kulcsszereplője a tudásmenedzser!

A CKO Academy (első Magyar Tudásmenedzser Akadémia) keretében több, mint fél éven keresztül fejlesztettük a tudásmenedzserek kompetenciáját, annak érdekében, hogy eredményesen meg tudjanak valósítani tudásgazdálkodással kapcsolatos kezdeményezéseket. A képzés keretében feladatuk volt elindítani egy akciót, amit alapos helyzetértékelés alapján választottak.

December 7-én akadémistáink beszámolnak az elért eredményekről, illetve a további terveikről. Az előadások után a bemutatott témakörökben lehetőséget adunk a tapasztalat- és tudáscserére, illetve további felvetések megtárgyalására. Záró konferenciánkat nyílt formában szervezzük. Eseményünkre várjuk mindazokat, akik kíváncsiak arra, hogy mások hogyan közelítik meg ezt az izgalmas témakört – többek között

 • az akadémistákat,
 • az Akadémián résztvevők munkatársait,
 • további érdeklődő céges szakembereket (cégvezetőket, továbbá HR-, IT- és kommunikációs szakértőket, projekt- és szakmai vezetőket…),
 • és mindenkit, aki kíváncsi arra, milyen módon tudja hatékonyan fejleszteni szervezetének a tudástőkéjét, a tudásátadás folyamatait, tanuló szervezeti stratégiáját!

Az esemény előadói                     

Gyulay Tibor

házigazda
a CKO Academy szakmai vezetője

KM EXPERT


Stephanie Barnes

előadó
tudásmenedzsment szakértő

Entelechy

Dr. Kiss Ferenc

előadó
kutatási és fejlesztési igazgató

Infota Kutatóintézet

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Helyszín

Kulcs-Soft, oktatóterem
Mészáros utca 13.
Budapest, 1016 Magyarország
+ Google Térkép

A programra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza.

Regisztráció lezárva