Miért a KM EXPERT a megfelelő tanácsadó partner?

Vállalkozásunk a tudásmenedzsment tanácsadás terén úttörőnek számít Magyarországon. Brit franchise partnerünk, a Knoco Ltd. támogatásával fejlesztettük ki szolgáltatás csomagjainkat. A sikeres hazai TM fejlesztési projektjeink mellett bekapcsolódtunk a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség tudásmenedzsment projektjeibe is. Az elmúlt években több fejlesztő projektjükbe is meghívást kaptunk szakértőként.

A tudásmenedzsment területén komplex szolgáltatáscsomaggal állunk partnereink rendelkezésére. A tudásmenedzsment rendszerek (TMR) kialakítása és fejlesztése, a tudáskultúra alakítása komoly idő és munkaigényes folyamat. Rendelkezünk a teljes projekt szakmai menedzseléséhez szükséges kompetenciákkal, ugyanakkor szívesen támogatjuk ügyfeleink rövid távú beavatkozásait is a TM területén (pl. tudásbázis építés, tudásmentés, öregedő munkaerő tudásának megmentése). Széleskörű képzési repertoárral is rendelkezünk; vezetőképzéseink tudásmenedzsment moduljai mellett a TM rendszer minden szereplője számára biztosítjuk TM kompetenciái fejlesztését.

Sokat teszünk a tudásmenedzsment hazai megismertetéséért, elhivatottak vagyunk a hatékony fejlődés mellett! A téma iránt érdeklődőkből tudásközösséget szerveztünk. Havonta néhány alkalommal megjelenő TM Hírlevelünk és ingyenes szakmai műhelysorozatunk segítségével terjesztjük a TM tudást és jó gyakorlatokat, személyes és online programjaink a TM eseménynaptárunkban kerülnek meghirdetésre.

Csapatunk magját tudásmenedzsment szakértőink képezik

“Több, mint 20 éve foglalkozom a tudásmenedzsmenttel. A téma hazai „evangelistájaként” igyekszem meghonosítani a nemzetközileg is bevált TM módszertanokat, eljárásokat. Fő célom, hogy segítsem ügyfeleimet, partnereimet a tudatosabb, hatékonyabb tudásgazdálkodás fejlesztésében. Meggyőződésem, hogy a tudás a szervezetek legfontosabb erőforrása, de csak úgy szolgálja eredményesen a szervezeti célok elérését, ha megfelelő módon bánunk vele.”

Gyulay Tibor – Ügyvezető partner, vezető tudásmenedzsment szakértő
email: gyulay.tibor@kmexpert.hu
mobil: +36 20 942 2559 

 

“Amikor első munkaviszonyom végén belső indíttatásból módszeresen dokumentáltam teendőimet és munkafolyamataimat, még nem merült fel bennem, hogy tudásmenedzsmenttel foglalkozom. A nagyrészt a pénzügyi szektorban töltött hat évem során törekedtem a jó gyakorlatok átvételére, miközben csapatjátékosként számtalan megerősítést kaptam arról, hogy kiemelten fontos az egyéni tudásokat közössé tenni és szervezeti szintre emelni. Hasonlóan kedves témám az időgazdálkodás, melyet vezetés és szervezés szakos egyetemistaként kutatok is. Mivel érdeklődési köröm elég lenne két másik életre is, különösen fontos számomra, hogy mivel töltöm azt az egyet, amelyikben a KM EXPERT tanácsadójaként ügyfélprojektek teljes folyamatát támogatom, szervezem a cég és a hazai tudásmenedzsment közösség eseményeit, valamint a nyilvánosságban képviselem a tudásmenedzsment ügyét.”

Szabó Márton – Junior tanácsadó
email: szabo.marton@kmexpert.hu  
mobil: +36 30 482 8151 

 

Széles partnerbázissal dolgozunk együtt. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és magasan kvalifikált partnerekkel működünk együtt, akiket az egyes fejlesztési projektek kapcsán vonunk be, hogy modern, innovatív eszközök és megoldások bevezetésével támogassuk a tudásmenedzsment fejlesztéseket.

Pásztory Zoltán partnerünk, egyéni vállalkozó: kiterjedt szakértői kapcsolatokkal és partnerekkel többek között a nukleáris, humán erőforrás, tudásmenedzsment, minőségügy területén. Az elmúlt években több kínai projekten dolgozott, mint a CNNP (China National Nuclear Power Co. Ltd – a kínai atomerőművek üzemeltetője) partnere a tudásmenedzsment alapjainak lerakásában a CNNP atomerőműveiben workshopok szervezésén keresztül.  Pásztory Zoltán több, mint 20 éve elkötelezett híve és szakértője a tudásmenedzsmentnek: közel nyolc évig dolgozott a Nemzetközi Atomenergia Ügynökségnél es vezette a Nukleáris Tudásmenedzsment csoportot. Számos NAÜ tudásmenedzsment kiadvány szerkesztője és bedolgozó szakértője.

Pásztory Zoltán 2017 óta az Egyesült Arab Emirátusok Nukleáris Hatóságának (Federal Authority for Nuclear Regulation – FANR) Tudásmenedzsment Osztályán dolgozik es fő feladata jelenleg a kritikus tudás felmérése/elemzése, valamint a tudásátadás projektjeinek kidolgozása. Hatóságuk 2020-ban minősítve lett a British Standard Institute által az ISO 30401:2015 alapján.

Pásztory Zoltán – Nemzetközi tudásmenedzsment szakértő 

 

“Prof. dr. habil Bencsik Andrea vagyok, a veszprémi Pannon Egyetem és a szlovákiai Selye János Egyetem egyetemi tanára. Több, mint 15 éve foglalkozom a tudásmenedzsment témakörével, számos hazai és nemzetközi kutatást vezettem (vagy vettem részt benne), a tudásmenedzsment elméleti és vállalati gyakorlatának és kapcsolatrendszerének feltérképezésében.

Az egyetemen a doktori programban angol és magyar nyelven tanítom a tudásmenedzsment tárgyat (16 végzett PhD hallgatóm munkája kapcsolódik a tudásmenedzsment témakörhöz) és számos nemzetközi konferencián tartottam előadást a témában. Mivel vallom, hogy a tudásmenedzsment akkor működik jól egy szervezet életében, ha annak a szervezeti kulturális feltételei adottak, a programban a tanulószervezeti háttér megteremtésének szükségességét fogom megvilágítani.”

Prof. dr. habil Bencsik Andrea – Egyetemi oktató (Pannon Egyetem, Selye János Egyetem) 

 

Baranyi Béla gépészmérnök-matematikus mérnök, egyéni vállalkozó partnerünk. Kiterjedt vezetői tapasztalatokkal rendelkezik vezetői és folyamatmenedzsment tanácsadás, valamint tudásmenedzsment területén. Béla közel 30 éve elkötelezett híve és szakértője a lean módszertannak: tizennyolc évig dolgozott a DÉMÁSZ kötelekében különféle vezetői pozíciókban. 2013 óta a Kvalikon és az NTT DATA Business Solutions (korábbi nevén itelligence) tanácsadó partnereként fejleszti vállalatok folyamatait, csak ebben az időszakban több mint 20 referenciát szerzett.

Baranyi Béla – Tanácsadó partner, lean szakértő 

 

Kőrösi Zoltán mérnök, húsz évnyi vezetői gyakorlattal a tarsolyában, amit termelési területen szerzett. Több mint 10 éve szervezetfejlesztőként gyűjt és oszt meg különféle tapasztalatokat technikai és humán szempontok felől is közelítve: dolgozott egyfelől hatékonyságfejlesztési projektekben, vezetett lean tréningeket, másrészt szervezeti kultúrák felmérésében, vezetői készségfejlesztésben, üzleti coach-ként és fluktuációkezelésben is tapasztalt. Amikor nem szervezetfejlesztésen dolgozik, imád olvasni, nyelvtudását gyakorolni és filmeket, sorozatokat nézni.

Kőrösi Zoltán – Tanácsadó, üzleti coach 

 

 

>>Korábbi referenciáink itt érhetők el 

>>Karrier oldal, nyitott pozícióinkról itt tájékozódhatsz