Miért a KM EXPERT a megfelelő tanácsadó partner?

Vállalkozásunk a tanácsadás terén úttörőnek számít Magyarországon. Brit franchise partnerünk; a Ltd. támogatásával fejlesztettük ki szolgáltatás csomagjainkat. A sikeres hazai TM fejlesztési projektjeink mellet, bekapcsolódtunk a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség tudásmenedzsment projektjeibe is. Az elmúlt években több fejlesztő projektjükbe is meghívást kaptunk szakértőként.

A tudásmenedzsment területén komplex szolgáltatáscsomaggal állunk partnereink rendelkezésére. A tudásmenedzsment rendszerek (TMR) kialakítása és fejlesztése, a tudáskultúra alakítása komoly idő és munkaigényes folyamat. Rendelkezünk a teljes szakmai menedzseléséhez szükséges kompetenciákkal, de szívesen támogatjuk ügyfeleink rövid távú beavatkozásait is a TM területén (pl. , tudásmentés, öregedő munkaerő tudásának megmentése..) Széleskörű képzési repertoárral is rendelkezünk; vezetőképzések tudásmenedzsment moduljai mellett, a TM rendszer minden szereplője számára biztosítjuk kompetenciája fejlesztését.

Sokat teszünk a tudásmenedzsment hazai megismertetéséért, elhivatottak vagyunk a fejlődés mellett! A téma iránt érdeklődőkből tudásközösséget szerveztünk. Évente 6-8 alkalommal megjelenő TM Hírlevelünk és ingyenes szakmai műhelysorozatunk segítségével terjesztjük a TM tudást és jó gyakorlatokat, személyes és online programjaink a TM eseménynaptárunkban kerülnek meghirdetésre.

Csapatunk magját tudásmenedzsment szakértőink képezik

“Több, mint 20 éve foglalkozom a tudásmenedzsmenttel. A téma hazai „evangelistájaként” igyekszem meghonosítani a nemzetközileg is bevált TM módszertanokat, eljárásokat. Fő célom, hogy segítsem ügyfeleimet, partnereimet a tudatosabb, hatékonyabb tudásgazdálkodás fejlesztésében. Meggyőződésem, hogy a a szervezetek legfontosabb erőforrása, de csak úgy szolgálja eredményesen a szervezeti célok elérését, ha megfelelő módon bánunk vele.”

 - Ügyvezető partner, vezető tudásmenedzsment szakértő
email: gyulay.tibor@kmexpert.hu
mobil: +36 20 942 2559

 

“Frissen diplomáztam vezetés és szervezés szakon, és hamar elkötelezetté váltam a hatékony szervezeti működés támogatása iránt.  A tanuló szervezetté válás útján a tudásmenedzsment nyújt segítséget, ekképp a szervezeti fejlesztést a KM EXPERT tanácsadójaként támogatom. Munkám során arra törekszem, hogy minél több szervezetben elterjesszem a tudásbarát kultúrát, az eredményes és örömteli munkavégzés érdekében. A programjaink szervezési és adminisztratív feladatait végzem. Fiatalos lendülettel segítem a futó TM projektjeinket és a marketing tevékenységeket támogatom.”

Demjén Szimóna - Tudásmenedzsment szakértő, junior tanácsadó
email: demjen.szimona@kmexpert.hu 
mobil: +36 70 298 3855

 

Széles partnerbázissal dolgozunk együtt. Büszkék vagyunk arra, hogy megbízható és magasan kvalifikált partnerekkel működünk együtt, akiket az egyes fejlesztési projektek kapcsán vonunk be, hogy modern, innovatív eszközök és megoldások bevezetésével támogassuk a tudásmenedzsment fejlesztéseket.

>>Korábbi referenciáink itt érhetők el 

>>Karrier oldal, nyitott pozícióinkról itt tájékozódhatsz