Miért a KM EXPERT a megfelelő tanácsadó partner?

Vállalkozásunk a tudásmenedzsment tanácsadás terén úttörőnek számít Magyarországon. Brit franchise partnerünk; a Knoco Ltd. támogatásával fejlesztettük ki szolgáltatás csomagjainkat. A sikeres hazai TM fejlesztési projektjeink mellet, bekapcsolódtunk a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség tudásmenedzsment projektjeibe is. Az elmúlt években több fejlesztő projektjükbe is meghívást kaptunk szakértőként.

A tudásmenedzsment területén komplex szolgáltatáscsomaggal állunk partnereink rendelkezésére. A tudásmenedzsment rendszerek (TMR) kialakítása és fejlesztése, a tudáskultúra alakítása komoly idő és munkaigényes folyamat. Rendelkezünk a teljes projekt szakmai menedzseléséhez szükséges kompetenciákkal, de szívesen támogatjuk ügyfeleink rövid távú beavatkozásait is a TM területén (pl. tudásbázis építés, tudásmentés, öregedő munkaerő tudásának megmentése..) Széleskörű képzési repertoárral is rendelkezünk; vezetőképzések tudásmenedzsment moduljai mellett, a TM rendszer minden szereplője számára biztosítjuk kompetenciája fejlesztését.

Sokat teszünk a tudásmenedzsment hazai megismertetéséért. A téma iránt érdeklődőkből tudásközösséget szerveztünk. Évente 6-8 alkalommal megjelenő TM Hírlevelünk és ingyenes szakmai műhelysorozatunk segítségével terjesztjük a TM tudást és jó gyakorlatokat.

Referenciák az elmúlt évekből: http://kmexpert.hu/referenciak/