2010 óta tartunk tudásmenedzsment (TM) tréningeket, az országban egyedüliként. A Knoco Ltd. által kidolgozott alapokra építkezve folyamatosan fejlesztettük a program tartalmát és módszertanát azzal a céllal, hogy a lehető legpraktikusabb tudást adhassuk át az érdeklődőknek. 2017-től jelentősen megújítottuk tréning repertoárunkat; az általános tudásmenedzsment tréningünket specializáltuk, és a tudásanyagot különböző célcsoportok igényei szerint specifikus TM témakörökre bontottuk.  2022-től a tanuló szervezeti (learning organization) átalakulásra fókuszáló workshopokkal és vezetőképzéssel bővítettük képzési palettánkat.

Programjainkat nyílt tréningek keretében vegyes csoportoknak és szervezeti kihelyezett tréning-workshop formájában is szervezzük. Felnőttképző nyilvántartásba vételi számunk: B/2020/004307

Alapelveink

# Halászni taníts, ne pedig halad adj!
# Learning by doing!
# Tudásközösségben tanulunk egymástól, megosztva tapasztalatainkat
# Élményalapú, vegyes módszertanok
# Eredményorientált, rugalmas forgatókönyvek

Tréning kínálatunk

Idő- és tudásgazdálkodás vezetőknek, vállalkozóknak 2 napos program a legfontosabb személyes erőforrások használatáról.
Részletes ismertető > >
Tudásmenedzsment a gyakorlatban A kihelyezett 2 napos képzés kifejezetten gyakorlati szakemberek számára, akik a TM kezdeményezések megvalósítói a szervezetekben. Lehetőség szerint hibrid és online formában több modulra bontva is szervezhető a program.
A felsővezetés szerepe a szervezeti tudástőke menedzselésében 4-6 órás képzési modul (workshop) a szervezetek felső vezetése számára

Részletes ismertető >>

A tudásmenedzsment: a középvezetők hatékony eszköze 1,5 napos képzési modul a középvezetői szint számára; a TM lehetőségeinek megismerése a saját egységük hatékonyságának növelésében

Részletes ismertető >>

A vezetői utánpótlás lehetősége: az egyéni és szervezeti tudás menedzselése 3 napos képzési modul, ahol nem csupán a TM szervezeti lehetőségeit, de az egyéni tudásmenedzsment technikáit is megismerik a jövő vezetői.
Retrospektív workshop A projekt tanulságok megragadásának és hasznosításának módszertana 1 napos nyílt képzés keretében.
Tudásmentés workshop Módszer a távozó munkatársak tudásának begyűjtésére. 8 órás interaktív képzés.
Tudásbázis építés workshop A Meta-Inf kft-vel közösen szervezett 1/2 napos foglalkozás konkrét útmutatást ad a tudásbázisok építéséhez az Atlassian termékek alkalmazásával.
CKO ACADEMY Komplex, nyílt képzés a tudásmenedzserek kiképzésére! Az Akadémián szervezeti felmérés, akciótervezés és konkrét projektmunka történik a módszertanok kipróbálása és az ismeretek átadása mellett. A fél éves akadémia hibrid (személyes és online) modulokkal valósul meg.
>>>Részletes ismertető
Managing the transformation of a learning organization! Nyílt vezetőképzés, ahol a vezetők egy 4 napos képzésen sajátítják el a tanuló szervezeti alapelvek mellett a tudásmenedzsment rendszer építését. A programot stratégai tervezéssel zárjuk.

 

Kihelyezett vállalati képzésekre kérje testre szabott ajánlatunkat: gyulay.tibor@kmexpert.hu, +3620 942 2559

Nézz bele egy korábbi TM a gyakorlatban című tréningünk videómeghívójába:

Várunk képzéseinken!