Tréningek, workshopok

2010 óta tartunk tudásmenedzsment tréningeket, az országban egyedüliként. A Knoco Ltd. által kidolgozott alapokra építkezve folyamatosan fejlesztettük a program tartalmát és módszertanát azzal a céllal, hogy a lehető legpraktikusabb tudást adhassuk át az érdeklődőknek.

Programjainkat nyílt tréningek keretében vegyes csoportoknak és szervezeti kihelyezett tréning-workshop formájában is szervezzük.

2017-től jelentősen megújítottuk tréning repertoárunkat; az általános TM tréningünket specializáltuk, és  a tudásanyagot különböző célcsoportok igényei szerint több tréningre bontottuk.

Tréning kínálatunk 2020-ban:

Idő- és tudásgazdálkodás vezetőknek, vállalkozóknak2 napos program a legfontosabb személyes erőforrások használatáról.

Tudásmenedzsment a gyakorlatban2 napos képzés kifejezetten gyakorlati szakemberek számára, akik a TM kezdeményezések megvalósítói a szervezetekben.

A felsővezetés szerepe a szervezeti tudástőke menedzselésében4-6 órás képzési modul (workshop) a szervezetek felső vezetése számára
Részletes ismertető >>
A tudásmenedzsment: a középvezetők hatékony eszköze1,5 napos képzési modul a középvezetői szint számára; a TM lehetőségeinek megismerése a saját egységük hatékonyságának növelésében
Részletes ismertető >>
A vezetői utánpótlás lehetősége: az egyéni és szervezeti tudás menedzselése3 napos képzési modul, ahol nem csupán a TM szervezeti lehetőségeit, de az egyéni tudásmenedzsment technikáit is megismerik a jövő vezetői.
Részletes ismertető >>
Retrospektív workshopA projekt tanulságok megragadásának és hasznosításának módszertana 1 napos nyílt képzés keretében.

Tudásmentés workshopMódszer a távozó munkatársak tudásának begyűjtésére. 8 órás interaktív képzés.

Tudásbázis építés workshopA Meta-Inf kft-vel közösen szervezett 1/2 napos foglalkozás konkrét útmutatást ad a tudásbázisok építéséhez az Atlassian termékek alkalmazásával.

Kihelyezett vállalati képzésekre kérje testre szabott ajánlatunkat: gyulay.tibor@kmexpert.hu, +3620 942 2559

 

Ízelítőül a tavaly decemberi TM a gyakorlatban tréningünk videó meghívója:

Hozzászólások 1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megértettem és elfogadom az adatkezelési tájékoztató(GDPR)-t.

4 × 5 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .