Események betöltése

ūüíĽ online TM workshop – IX – Be-novative: √∂tlettŇĎl a megold√°sig!

 

Hogyan jutunk el egy √∂tlettŇĎl eg√©szen a megval√≥s√≠t√°sig?¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬† ¬† ¬†¬†

  • – Hogyan t√°mogatja a Be-novative program az √∂tletkoncepci√≥k eredm√©nyre juttat√°s√°t?

“Sokszor hallom azt az √ľgyfelektŇĎl, hogy √∂tlet√ľnk van egy csom√≥, a megval√≥s√≠t√°s az, ami hi√°nyzik. Ebben m√©gis hogy tudunk a seg√≠ts√©g√ľkre lenni?! Azt hiszem, nem √°rulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy nagyon sok m√ļlik azon, mennyire tudjuk elk√∂telezett√© tenni a r√©sztvevŇĎket, mennyire adunk nekik szabads√°got abban, hogy kibontakozzanak √©s saj√°t tud√°suk szerint vigy√©k tov√°bb az √∂tlet√ľket √©s alak√≠ts√°k projektt√©. Sok m√ļlik azon is, hogy egyed√ľl vagy csapatban t√∂rt√©nik mindhez. Milyen t√°mogat√°st kapnak az emberek √©s mennyire van elv√°r√°s vagy nyom√°s rajtuk azzal kapcsolatban, hogy letegyenek valamit az asztalra. A hib√°z√°s jelens√©ge megengedett? Benne van a c√©ges kult√ļr√°ban az, hogy tanulunk mindenbŇĎl? Mindezen t√©nyezŇĎk mellett megn√©zz√ľk azt is, hogy ebben egy platform, a Be-novative hogy lehet a seg√≠ts√©g√ľnkre √©s megosztok konkr√©t p√©ld√°kat √©s j√≥ gyakorlatokat, m√°shol ezt hogy csin√°lj√°k-j√≥l.” – Morvayov√° Andrea mes√©l arr√≥l, hogy mirŇĎl is fog sz√≥lni a workshop.

A k√∂vetkezŇĎ workshopon a Be-novative programmal foglalkozunk. Azoknak, akik a workshop sorozat kezdete √≥ta vel√ľnk tartanak m√°r ismerŇĎs lehet a program, hiszen mi is a Ben-novative-ot haszn√°ltuk az aktu√°lis TM kih√≠v√°sok √©s megold√°sok √∂sszegyŇĪjt√©s√©re. Ha k√≠v√°ncsi vagy, hogyan is zajlott az 1. workshop >>kattints ide a r√∂vid √∂sszefoglal√≥ vide√≥ megtekint√©s√©√©rt.

Vajon mi t√∂rt√©nik az √∂tletkoncepci√≥kkal? A mi eset√ľnkben egyszerŇĪ a v√°lasz, az √∂sszegyŇĪjt√∂tt √∂tleteket rendszerezt√ľk √©s azok alapj√°n alak√≠tottuk ki a workshop sorozat tov√°bbi t√©mak√∂reit. De hogyan is n√©z ki az √∂tletel√©s teljes folyamata egy konkr√©t szervezetn√©l √©s milyen megold√°sokat k√≠n√°l a program az √ļj projektek t√°mogat√°s√°ra √©s az eredm√©nyes probl√©ma kezel√©sre?¬†

Találkozzunk keddenként, 16 órakor!

Ne maradj le, vedd fel m√°r most a napt√°radba a k√∂vetkezŇĎ alkalom idŇĎpontj√°t! V√°runk minden kedves r√©gi √©s √ļj √©rdeklŇĎdŇĎt tud√°sk√∂z√∂ss√©g√ľnk ingyenes, online tud√°smenedzsment workshopjain.

Jelentkezz MOST ingyenesen!

 

Online TM workshop sorozat – ezek voltak az elŇĎzm√©nyek:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†

‚ö°A szervezeti folyamatok hat√©konys√°ga, eredm√©nyess√©ge nagym√©rt√©kben f√ľgg a tud√°sgazd√°lkod√°s sz√≠nvonal√°t√≥l. Neh√©z idŇĎkben, mint pl. megn√∂vekedett fluktu√°ci√≥, √∂regedŇĎ munkaerŇĎ t√°voz√°sa, ism√©tlŇĎdŇĎ hib√°k, kr√≠zis helyzet ‚Ķ ennek a jelentŇĎs√©ge k√ľl√∂n√∂sen megmutatkozik.

K√∂z√∂s gondolkod√°si folyamatunk keret√©ben arra keress√ľk a v√°laszt, hogy¬†a koronav√≠rus terjed√©se miatt kialakult helyzet milyen tud√°skezel√©si probl√©m√°kat hozott felsz√≠nre, milyen neh√©zs√©gekkel kell megbirk√≥zni a szervezetekben?¬†Az is elŇĎfordulhat, hogy ez az √°llapot olyan lehetŇĎs√©gekre h√≠vja fel a figyelm√ľnket, amire eddig nem gondoltunk.

ūüĎ•Tud√°sk√∂z√∂ss√©g√ľnk tagjait egy olyan alkot√≥ folyamatra invit√°ljuk, amiben √∂sszegyŇĪjtj√ľk a kezelendŇĎ k√©rd√©seket (probl√©m√°k, lehetŇĎs√©gek), s√ļlyozzuk ezeket, √©s k√∂z√∂sen igyeksz√ľnk megold√°st tal√°lni r√°juk.

Az elsŇĎ alkalom √©lŇĎben 2020.03.31-√©n 16:00-kor kezdŇĎd√∂tt, majd hetente, keddenk√©nt ugyanebben az idŇĎpontban folytatjuk a k√∂z√∂s gondolkod√°st, am√≠g a kritikus TM megold√°sokig eljutunk. A j√∂vŇĎben pedig az √∂sszegyŇĪjt√∂tt TM neh√©zs√©gekre adunk v√°laszt. √Črdekes, egyszerŇĪ √©s c√©lzott ūüďĆ TM tippekkel √©rkez√ľnk, amelyek a szervezet sikeress√©g√©t nagyban n√∂velik √©s k√∂nnyen bevethetŇĎ j√≥ gyakorlatokkal v√©rtezik fel a c√©gvezetŇĎket, HR √©s folyamatfejlesztŇĎ szakembereket.

Hogy milyen volt az elsŇĎ online TM workshopunk, n√©zd meg Magad!

Az elsŇĎ workshopon t√∂bb, mint 100 √∂tletet gyŇĪjt√∂tt√ľnk √∂ssze! R√∂vid idŇĎn bel√ľl √©rt√©kes eredm√©nyekre jutottunk egy√ľtt, amelyekrŇĎl k√©sz√≠tett√ľnk Sz√°motokra egy r√∂vid √∂sszefoglal√≥t. >>Tov√°bb az eredm√©nyekhez!

A¬† m√°sodik workshopon programon az onboarding folyamatot, a k√∂zvetlen tud√°s√°tad√°st √©s az online eszk√∂z√∂kkel t√°mogatott TM funkci√≥kat dolgoztuk fel, >>az eredm√©nyeket ITT¬†tal√°lod. A k√∂vetkezŇĎkben pedig ezeket fogjuk g√≥rcsŇĎ al√° venni √©s az √∂sszegyŇĪjt√∂tt √∂tleteket tov√°bbi, best practice-kk√© alak√≠tani.

A harmadik workshopon szem√©lyesebb oldalr√≥l k√∂zel√≠tett√ľk meg a k√∂zvetlen tud√°s√°tad√°s megold√°sait. Saj√°t tapasztalatainkat √©s m√≥dszertanokat osztottunk meg egym√°s k√∂z√∂tt. >>Tov√°bb az √∂sszefoglal√≥hoz!

Hogyan csináljuk?                                                                                                                     

ūüí°A legjobb m√≥dszer, ha ebben az idŇĎszakban k√∂z√∂sen √∂tletel√ľnk arr√≥l, hogy milyen kih√≠v√°sok el√© n√©z√ľnk a megv√°ltozott munkav√©gz√©s sor√°n a tud√°smenedzsmentet illetŇĎen.

Tudtad? A szervezeti tud√°sra most m√©g nagyobb sz√ľks√©g van mint b√°rmikor! Hogyan tudjuk ezt gyarap√≠tani, milyen eszk√∂zzel tudjuk felt√°rni az egy√©ni tud√°st √©s k√∂z√∂s erŇĎforr√°ss√° alak√≠tani? Pl. egy brainstorming sok √ļj lehetŇĎs√©get nyit meg elŇĎtt√ľnk. A c√©lszerŇĪ √∂tletel√©s folyamat√°val azonban sok szervez√©si feladat is j√°r, amire nem mindig jut idŇĎ √©s figyelem: a keletkezett tud√°sokat, az √ļj √∂tleteket √∂ssze kell gyŇĪjteni, rendszerezni kell ŇĎket, kategoriz√°lni, √©rt√©kelni, √©s tov√°bbgondolni ŇĎket olyan √∂tletkoncepci√≥kk√°, amelyek megold√°si projektk√©nt ind√≠that√≥ak el a szervezetben. Minderre van egy innovat√≠v¬†ūüďĆTM tipp√ľnk: haszn√°lj kollabor√°ci√≥s programokat mint pl. a Be-novative! Kor√°bban m√°r kipr√≥b√°ltuk a szoftvert az egyik TM mŇĪhely√ľnk√∂n, olvasd el a besz√°mol√≥nkat. >>Tov√°bb a Be-novative program √©lm√©nybesz√°mol√≥hoz!

Hogyan tudsz csatlakozni az online workshophoz?                                                           

Az online workshop során a ZOOM platformot fogjuk használni a kommunikációra.

Ha m√°r r√©szt vett√©l a sorozat kor√°bbi workshopj√°n, akkor a megl√©vŇĎ ZOOM profiloddal tudsz csatlakozni ez alkalommal is. Az aktu√°lis ZOOM meeting linkj√©t a regisztr√°lt email c√≠medre fogjuk k√ľldeni.

Ha most szeretnél a sorozathoz csatlakozni, annak sincs akadálya:

ūüíĽ Online meeting: ZOOM alkalmaz√°sban >> Tov√°bb a ZOOM meetinghez! (Hamarosan √©rkez√ľnk a csatlakoz√°si linkkel.)

A workshop idej√©n a ZOOM alkalmaz√°st haszn√°ljuk. Ez a groupware fel√ľlet seg√≠t abban, hogy

  • egy platformon kommunik√°ljunk a workshop alatt,
  • a moder√°l√°s itt lesz nyomon k√∂vethetŇĎ,
  • besz√©lget√©sre √©s k√©rd√©sekre lesz lehetŇĎs√©g a r√©sztvevŇĎk sz√°m√°nak f√ľggv√©ny√©ben.

 

A kommunik√°ci√≥s fel√ľlethez val√≥ csatlakoz√°s menete:

  1. 1. l√©p√©s: Regisztr√°lj itt az esem√©ny ŇĪrlapj√°n!
  2. 2. l√©p√©s: A regisztr√°ltaknak emailen kereszt√ľl k√ľldeni fogunk eml√©keztetŇĎt a meetingrŇĎl. A csatlakoz√°si linken 2020. 05.26. 16:00-kor l√©pj be a ZOOM fel√ľlet√©re!

 

A j√°rv√°ny√ľgyi helyzetre val√≥ tekintettel folyamatosan fejlesztj√ľk mŇĪk√∂d√©s√ľnket. Ez az online workshop sz√°munkra is egy izgalmas √©s √ļj kih√≠v√°st jelent, a k√∂z√∂s munka¬†sor√°n meg√©rt√©seket √©s akt√≠v visszajelz√©seteket elŇĎre is k√∂sz√∂nj√ľk!

*A regisztr√°ci√≥val elfogadod, hogy az esem√©nyrŇĎl felv√©telt k√©sz√≠t√ľnk, amelyet tanul√°s, illetve marketing c√©lokra haszn√°lunk fel.¬†

Miért éri meg csatlakozni az online workshopunkhoz?                                                    

#1¬† Online fel√ľleten √©rhetŇĎ el, vagyis t√°vmunk√°ban is k√∂nnyen be tudsz csatlakozni!
#2 K√∂z√∂sen dolgozunk egy√ľtt a szervezeti teljes√≠tm√©nyt kritikusan meghat√°roz√≥ probl√©ma megold√°s√°n!
#3 Nem lesz unalmas! √Člm√©nyalap√ļ, interakt√≠v programot haszn√°lunk az √∂tletel√©sre!
#4 A program szerint √∂sszegyŇĪjtj√ľk, rendszerezz√ľk √©s s√ļlyozzuk az √∂tleteinket: lesz mit “hazavinni”, lesz output a tud√°smenedzsment megold√°sokhoz!

 

V√°runk T√©ged is szeretettel, gondolkodjunk k√∂z√∂sen, szerezz√ľnk inspir√°l√≥ √©lm√©nyt egy√ľtt az online t√©rben is!

Részletek

D√°tum:
2020. m√°jus 26.
IdŇĎpont:
16:00 - 17:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

ZOOM meeting
Honlap:
https://zoom.us/

SzervezŇĎ

KM EXPERT
Telefonsz√°m:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
  • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
    Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a k√©pz√©s ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva