Események betöltése

Mennyire működünk tanuló szervezetként? – online Tudásmenedzsment workshop

A következő nyílt, online Tudásmenedzsment (TM) workshopot 11.23-án, kedden 16 órakor kezdjük. Regisztrálj most ingyenesen, hogy le ne maradj a tanuló szervezeti működés megismeréséről és a mini helyzetfelmérés teszteléséről!

🤷‍♀️ Joggal kérdezheted, Mi a f…… az a tanuló szervezet?  Azt tapasztaljuk, hogy bár egyre divatosabb jelmondattá válik, hogy: váljunk a tanuló szervezetté, a learning organizational kifejezést mégis homály fedi. Mi ez és hogyan válik valaki tanuló szervezetté? Milyen feltételei vannak, mik a lépések, és ki tud segíteni az ilyen jellegű szervezetfejlesztésben?

🔥 Miért topic téma ma a tanuló szervezetiség? A válasz egyszerű, hiszen a tét hatalmas: a szervezeti tanulás tanulása a túlélésért!  Lépést tartani a versenytársakkal és ezt szervezeti szinten kezelni, viszont már nem olyan egyszerű. Olyan gyorsan változik a világ körülöttünk. Amit ma még jól csináltam, holnap már lehet bizonytalanná válik. Éppen ezért, akkora információ és tudás gyűlik össze a szervezetekben, hogy az ehhez való szervezett hozzáférés biztosítása, és fejlődésvágy ösztönzése nélkül elvéreznek a szervezetek!

💡A szervezet tudáskultúrája alapjaiban befolyásolja annak versenyképességét. Miért? A teljesítményt az határozza meg, hogy hogyan tudjuk (jól!) megoldani a feladatokat, a problémákat a napi működés során. Ennek működésfejlesztési és megvalósító eszközrendszerét nyújtja a tudásmenedzsment. A KM EXPERT csapata elkötelezett a cégek tudásmenedzsment rendszer építésének támogatása  mellett (helyzetfelméréssel, eszközök és módszertanok bevezetésével, egyéni-csoport-szervezeti TM kompetencia fejlesztésével, TM projektmenedzsment által) a hatékony szakmai innovációk elterjesztése és a hazai tudásközösség szervezése mellett. Sok szeretettel várunk Téged is a meetupon! 🙂

 Programterv                                                                                     

 • Köszöntés
 • Bevezető gondolatok a tanuló szervezetről
 • Próbáld ki! Mini helyzetfelmérés (kitöltés és eredmények a Mentimeter-ben)
 • A téma feldolgozása: közös értelmezés, kérdések, tippek, jó gyakorlatok megosztása
 • Programértékelés, zárás

Ez egy tervezett menetrend, a programon a változtatás jogát fenntartjuk.

 Hogyan tudsz csatlakozni?                                                                

 1. 1. Ingyenes regisztráció
  Itt, a jobb oldalon ‘A regisztrációhoz kattints ide’ gombot megnyomva legördül a jelentkezési űrlap.
 2. 2. Naptármeghívó csatlakozási linkkel
  A program előtti napokban megküldjük a ZOOM-os linket, amivel be tudsz lépni a meetupra. Vedd fel a naptáradba a találkozót, így nem fogod elfelejteni.
 3. 3. Belépés 5 perccel korábban
  Nincs is már dolgod, mint időben érkezni. 🙂 hasznos és

Használd ki az online meetupok adta egyszerű kapcsolatépítés előnyeit és csatlakozz be hozzánk!

 Irányadó alapelveink az online műhely munkán                         

 • Várunk minden kedves érdeklődőt, aki szeretne/é
  • tájékozódni a legfrissebb szakmai hírekről és szívesen támogatja a hazai TM eszközök fejlődését, terjesztését;
  • az adott TM témában tartalmi – és módszertani ismereteit bővíteni,
  • új szakmai kapcsolatokra szert tenni;
  • HR, IT, kommunikációs vagy a tudásmegosztásért felelős szakemberként, projektmenedzserként vagy vezetőként elkötelezett szervezete működés- és kultúrafejlesztése mellett (KKV-ktől egészen a nagyvállalatokig);
  • és mindazokat, akik megismerkednének egy inspiráló szakmai közösséggel, és követnék a hazai Tudásmenedzsment Tudásközösség.
 • Érdekelnek hasonló tudásmenedzsment témák? Tudásközösségünket folyamatosan értesítjük a legközelebbi szakmai programokról.
 • Kérünk, hogy érkezz időben, hogy megismerkedjünk egymással és tartsuk a tervezett időkeretet.
 • Felnőtt, felelősségteljes magatartást várunk a résztvevőktől, emellett a tiszteletteljes tegeződés a megszokott gyakorlatunk.
 • Fontos a folyamatos fejlődés, a résztvevők elégedettsége, ezért aktív munkát tervezünk, ahol számít, hogy jól érezzük magunkat.
 • Online találkozó esetén figyelj arra, hogy bekapcsolt kamerával és mikrofonnal szólalj meg, egyéb esetben a mikrofonod némítsd.
 • Add meg a teljes neved, és lehetőség szerint cégnevet.
 • Online applikációkat fogunk használni, ezek használatáról bővebben az alábbi linkeken tájékozódhatsz:
  • ZOOM – https://zoom.us/
  • Mentimeter – https://www.mentimeter.com/

A regisztrációddal és a workshophoz való csatlakozásoddal elfogadod alapelveinket

Építsünk együtt tudásközösséget!

Részletek

Dátum:
2021. november 23.
Időpont:
16:00 - 17:00
Részvételi díj:
INGYENES
Esemény Category:
Esemény címkék:

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
 • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
  Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva