Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CKO ACADEMY [2023-002]: Mi az a tudásmenedzsment? (2. találkozó)

2023. május 12. időpont:09:00 - 17:00

díjköteles

EZ EGY PARADIGMAVÁLTÓ KÉPZÉSI PROGRAM

Egy képzésnek akkor van értelme, ha a program keretében megszerzett tudás hasznosul, ha az adott területen olyan érdemi változások következnek be, amelyek támogatják a szervezet stratégiai céljainak megvalósítását. 

Több, mint egy évtizede kezdtük el Magyarországon a tudásmenedzsment (TM vagy KM) szakma tudásának terjesztését. Tréningjeink, tematikus workshopjaink általában magas elégedettséget váltottak ki a részvevők körében, de csak nagyon kevés ügyfelünknél indult el komoly fejlesztés. Ebből azt a következtetést vontuk le, hogy alapjaiban meg kell megváltoztatnunk a tudásátadási koncepciónkat; átfogóbb ugyanakkor mélyebb tudást kell adnunk a részvevőinknek, hogy rendelkezésükre álljanak azok a kompetenciák, amik segítségével magabiztosan kezdeményezhetnek és valósíthatnak meg fejlesztő programokat a tudásmenedzsment területén. 

Az Akadémiához azoknak érdemes csatlakozni, akiknek komoly céljaik vannak a szervezeti tudástőke fejlesztésével, hatékonyabb kihasználásával.

További információk: https://kmexpert.hu/cko-academy/

Bővebben a páros ajánlatról: https://kmexpert.hu/paros-ajanlat-a-tudasmenedzsment-kepzeseinkre/

2. TALÁLKOZÓ

Ez az alkalom a 2023-002-es csoport találkozója. Ezen a ponton a szabad férőhelyek számától függően a csoportba még tudunk fogadni Akademistát, a későbbiekben már csak a 003-as csoporthoz lesz lehetőség csatlakozni.

Az első blokkok alkalmával fő célunk, hogy megismertessük a tudásmenedzsment és a learning organization fogalomkörét, ezzel közös megértést nyerjünk a féléves munkához. A következőkben a TM stratégiák mentén ismerkedünk meg nemzetközi és hazai esettanulmányokkal, módszertanokkal, eszközökkel és jó gyakorlatokkal.

A képzésről, valamint következő csoport indulásának időpontjáról érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

Gyulay Tibor (Tréner, A CKO ACADEMY szakmai vezetője)

gyulay.tibor@kmexpert.hu
+3620/9422559

Részletek

Dátum:
2023. május 12.
Időpont:
09:00 - 17:00
Részvételi díj:
díjköteles
Esemény Category:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://kmexpert.hu/cko-academy

Helyszín

Budapest

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu