Események betöltése

ūüíĽOnline workshop: TM neh√©zs√©gek √©s lehetŇĎs√©gek a v√≠rus helyzet kapcs√°n | 2.r√©sz

 

A 2. workshop során 3 kérdéskört dolgozunk fel Be-novative kihívásban:           

ūüéĮ1 kih√≠v√°s: Hogyan fejlessz√ľk az √ļj bel√©pŇĎk onborarding folyamat√°t, hogy annak elemei a kr√≠zis helyzet ut√°n is haszn√°lhat√≥ak legyenek?

A jelenlegi j√°rv√°ny√ľgyi helyzet nagy m√©rt√©kben megv√°ltoztatta a szervezetek √©let√©t.¬†Az √ļj bel√©pŇĎk kezel√©s√©t is meg kell v√°ltoztatni.¬†A koll√©g√°k egy r√©sze home workingben van, √©s¬†lehet, hogy az √ļj munkat√°rs is otthonr√≥l kezdi a beilleszked√©st.¬†Hogyan lehet alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez az folyamatokban? Milyen eszk√∂z√∂k, m√≥dszerek alkalmazhat√≥k a jelenlegi helyzetben, amik esetleg hossz√ļ t√°von is hasznosak lehetnek? (Ismerked√©s a c√©ggel, folyamatokkal, munkat√°rsakkal, a saj√°t feladat√°val‚Ķ)

ūüéĮ2. kih√≠v√°s: Milyen online platformot, milyen tud√°skezel√©si funkci√≥ra lehet j√≥l alkalmazni?

A valamennyi tev√©kenys√©g√©t √©rinti a t√°vmunk√°ra val√≥ (r√©szbeni) √°t√°ll√°s. Azokat¬†az alkalmaz√°sokat, online platformokat¬†szeretn√©nk √∂sszegyŇĪjteni,¬†amik seg√≠thetnek a jelenlegi helyzet megold√°s√°ban √©s hosszabb t√°von is¬†hat√©konyabb√° tehetik a¬†tud√°s¬†beazonos√≠t√°s√°t, begyŇĪjt√©s√©t, kezel√©s√©t, √°talak√≠t√°s√°t, megoszt√°s√°t.¬†Izgalmasak lehetnek pl. a tud√°sb√°zisok haszn√°lat√°val t√∂rt√©nŇĎ tud√°skezel√©si elj√°r√°sok, m√≥dszerek, eszk√∂z√∂k. Most van egy nagy es√©ly√ľnk a¬†¬†√°t√°ll√°s felgyors√≠t√°s√°ra!

ūüéĮ3. kih√≠v√°s: Milyen k√∂zvetlen tud√°s√°tad√°si form√°kat alak√≠tsunk ki, amelyeket a v√≠rus helyzet ut√°n is j√≥l fenn tudunk tartani?

A t√°vmunk√°ban dolgoz√≥k egyik nagy probl√©m√°ja, hogy k√©rd√©seikkel nem tudnak k√∂zvetlen√ľl a koll√©g√°ikhoz fordulni.¬†Nincs lehetŇĎs√©g √°tsz√≥lni az asztal t√ļloldal√°ra vagy √°tszaladni a szomsz√©d szob√°ba.¬†Hogyan biztos√≠thatjuk, hogy a munkav√°llal√≥ mielŇĎbb v√°laszt kapjon a k√©rd√©seire, a hirtelen t√°madt √∂tletei ne vesszenek el, √©s a munka k√∂zben levont tanuls√°gai be√©p√ľlhessenek a szervezet tud√°svagyon√°ba?

Jelentkezz MOST!

 

sorozat – ezek voltak az elŇĎzm√©nyek:¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†

‚ö°A szervezeti folyamatok hat√©konys√°ga, eredm√©nyess√©ge nagym√©rt√©kben f√ľgg a tud√°sgazd√°lkod√°s sz√≠nvonal√°t√≥l. Neh√©z idŇĎkben, mint pl. megn√∂vekedett , t√°voz√°sa, ism√©tlŇĎdŇĎ hib√°k, kr√≠zis helyzet ‚Ķ ennek a jelentŇĎs√©ge k√ľl√∂n√∂sen megmutatkozik.

K√∂z√∂s gondolkod√°si folyamatunk keret√©ben arra keress√ľk a v√°laszt, hogy¬†a koronav√≠rus terjed√©se miatt kialakult helyzet milyen tud√°skezel√©si probl√©m√°kat hozott felsz√≠nre, milyen neh√©zs√©gekkel kell megbirk√≥zni a szervezetekben?¬†Az is elŇĎfordulhat, hogy ez az √°llapot olyan lehetŇĎs√©gekre h√≠vja fel a figyelm√ľnket, amire eddig nem gondoltunk.

ūüĎ•Tud√°sk√∂z√∂ss√©g√ľnk tagjait egy olyan alkot√≥ folyamatra invit√°ljuk, amiben √∂sszegyŇĪjtj√ľk a kezelendŇĎ k√©rd√©seket (probl√©m√°k, lehetŇĎs√©gek), s√ļlyozzuk ezeket, √©s k√∂z√∂sen igyeksz√ľnk megold√°st tal√°lni r√°juk.

Az elsŇĎ alkalom √©lŇĎben 2020.03.31-√©n 16:00-kor kezdŇĎd√∂tt, majd hetente, keddenk√©nt ugyanebben az idŇĎpontban folytatjuk a k√∂z√∂s gondolkod√°st, am√≠g a kritikus TM megold√°sokig eljutunk. A j√∂vŇĎben pedig az √∂sszegyŇĪjt√∂tt TM neh√©zs√©gekre adunk v√°laszt. √Črdekes, egyszerŇĪ √©s c√©lzott ūüďĆ TM tippekkel √©rkez√ľnk, amelyek a szervezet sikeress√©g√©t nagyban n√∂velik √©s k√∂nnyen bevethetŇĎ j√≥ gyakorlatokkal v√©rtezik fel a c√©gvezetŇĎket, HR √©s folyamatfejlesztŇĎ szakembereket.

Hogy milyen volt az elsŇĎ online TM workshopunk, n√©zd meg Magad!

Az elsŇĎ workshopon t√∂bb, mint 100 √∂tletet gyŇĪjt√∂tt√ľnk √∂ssze! R√∂vid idŇĎn bel√ľl √©rt√©kes eredm√©nyekre jutottunk egy√ľtt, amelyekrŇĎl k√©sz√≠tett√ľnk Sz√°motokra egy r√∂vid √∂sszefoglal√≥t. >>Tov√°bb az eredm√©nyekhez!

Hogyan csináljuk?                                                                                                                     

ūüí°A legjobb , ha ebben az idŇĎszakban k√∂z√∂sen √∂tletel√ľnk arr√≥l, hogy milyen kih√≠v√°sok el√© n√©z√ľnk a megv√°ltozott munkav√©gz√©s sor√°n a tud√°smenedzsmentet illetŇĎen.

Tudtad? A szervezeti tud√°sra most m√©g nagyobb sz√ľks√©g van mint b√°rmikor! Hogyan tudjuk ezt gyarap√≠tani, milyen eszk√∂zzel tudjuk felt√°rni az egy√©ni tud√°st √©s k√∂z√∂s erŇĎforr√°ss√° alak√≠tani? Pl. egy brainstorming sok √ļj lehetŇĎs√©get nyit meg elŇĎtt√ľnk. A c√©lszerŇĪ √∂tletel√©s folyamat√°val azonban sok szervez√©si feladat is j√°r, amire nem mindig jut idŇĎ √©s figyelem: a keletkezett tud√°sokat, az √ļj √∂tleteket √∂ssze kell gyŇĪjteni, rendszerezni kell ŇĎket, kategoriz√°lni, √©rt√©kelni, √©s tov√°bbgondolni ŇĎket olyan √∂tletkoncepci√≥kk√°, amelyek megold√°si projektk√©nt ind√≠that√≥ak el a szervezetben. Minderre van egy innovat√≠v¬†ūüďĆTM tipp√ľnk: haszn√°lj kollabor√°ci√≥s programokat mint pl. a Be-novative! Kor√°bban m√°r kipr√≥b√°ltuk a szoftvert az egyik TM mŇĪhely√ľnk√∂n, olvasd el a besz√°mol√≥nkat. >>Tov√°bb a Be-novative program √©lm√©nybesz√°mol√≥hoz!

Hogyan tudsz csatlakozni az online workshophoz?                                                           

Az online workshop során két platformot fogunk igénybe venni:

 • egyet a kommunik√°ci√≥hoz -> ZOOM*
 • egyet pedig az √∂tletel√©shez -> Be-novative

Ha m√°r r√©szt vett√©l a sorozat kor√°bbi workshopj√°n, akkor a megl√©vŇĎ ZOOM √©s Be-novative profiloddal tudsz csatlakozni ez alkalommal is. Az aktu√°lis ZOOM meeting linkj√©t a regisztr√°lt email c√≠medre fogjuk k√ľldeni. A Be-novative programban, pedig a kezdŇĎoldalon¬†oldalon fogod megtal√°lni az √ļj kih√≠v√°sainkat.

Ha most szeretnél a sorozathoz csatlakozni, annak sincs akadálya:

ūüíĽ Online meeting: ZOOM alkalmaz√°sban >> Tov√°bb a ZOOM meetinghez!

A workshop idej√©n a ZOOM alkalmaz√°st haszn√°ljuk. Ez a groupware fel√ľlet seg√≠t abban, hogy

 • egy platformon kommunik√°ljunk a workshop alatt,
 • a moder√°l√°s itt lesz nyomon k√∂vethetŇĎ,
 • besz√©lget√©sre √©s k√©rd√©sekre lesz lehetŇĎs√©g a r√©sztvevŇĎk sz√°m√°nak f√ľggv√©ny√©ben.

 

A kommunik√°ci√≥s fel√ľlethez val√≥ csatlakoz√°s menete:

 1. 1. l√©p√©s: Regisztr√°lj itt az esem√©ny ŇĪrlapj√°n!
 2. 2. l√©p√©s: A regisztr√°ltaknak emailen kereszt√ľl k√ľldeni fogunk eml√©keztetŇĎt a meetingrŇĎl. A csatlakoz√°si linken 2020. 04.07. 16:00-kor l√©pj be a ZOOM fel√ľlet√©re!

 

 

ūüéĮ Be-novative kih√≠v√°sok c√≠mei: >>Tov√°bb a kih√≠v√°sokhoz!¬†

 1. 1 kih√≠v√°s: Hogyan fejlessz√ľk az √ļj bel√©pŇĎk onborarding folyamat√°t, hogy annak elemei a kr√≠zis helyzet ut√°n is haszn√°lhat√≥ak legyenek?
 2. 2. kihívás: Milyen  funkciókra lehet jól alkalmazni az online platformokat?
 3. 3. kihívás: Milyen közvetlen tudásátadási formákat alakítsunk ki, amelyeket a vírus helyzet után is jól fenn tudunk tartani?

 

Az ötleteléshez való csatlakozás menete:

 1. 1. l√©p√©s: A workshopot megelŇĎzŇĎen regisztr√°lj ingyenesen a Be-novative nyilv√°nos fel√ľlet√©n: https://cloud.be-novative.com/registration
 2. 2. l√©p√©s: Ismerkedj a fel√ľlettel, n√©zz sz√©t az akt√≠v kih√≠v√°sok k√∂z√∂tt!
 3. 3. l√©p√©s: A workshop kezdet√©n fogjuk aktiv√°lni a TM kih√≠v√°sunkat, ehhez ki fogjuk k√ľldeni a regisztr√°ltaknak az el√©r√©si linket. A k√©rd√©s√ľnkh√∂z tartoz√≥ ‘√Ėtletel√©s’ gombra egyszerre csatlakozzunk 2020.04.07-√©n 16:15-kor!
 4. 4. l√©p√©s: A workshop idej√©ben k√∂vesd figyelemmel Gyulay Tibor,¬† √ľgyvezetŇĎ, vezetŇĎ TM szak√©rtŇĎ; √©s Morvayova Andrea, Be-novative Costumer Succes Specialist, moder√°l√°s√°t.

A j√°rv√°ny√ľgyi helyzetre val√≥ tekintettel folyamatosan fejlesztj√ľk mŇĪk√∂d√©s√ľnket. Ez az online workshop sz√°munkra is egy izgalmas √©s √ļj kih√≠v√°st jelent, a k√∂z√∂s munka¬†sor√°n meg√©rt√©seket √©s akt√≠v visszajelz√©seteket elŇĎre is k√∂sz√∂nj√ľk!

*A regisztr√°ci√≥val elfogadod, hogy az esem√©nyrŇĎl felv√©telt k√©sz√≠t√ľnk, amelyet tanul√°s, illetve marketing c√©lokra haszn√°lunk fel.¬†

Miért éri meg csatlakozni az online workshopunkhoz?                                                    

#1¬† Online fel√ľleten √©rhetŇĎ el, vagyis t√°vmunk√°ban is k√∂nnyen be tudsz csatlakozni!
#2 K√∂z√∂sen dolgozunk egy√ľtt a szervezeti teljes√≠tm√©nyt kritikusan meghat√°roz√≥ probl√©ma megold√°s√°n!
#3 Nem lesz unalmas! √Člm√©nyalap√ļ, interakt√≠v programot haszn√°lunk az √∂tletel√©sre!
#4 A program szerint √∂sszegyŇĪjtj√ľk, rendszerezz√ľk √©s s√ļlyozzuk az √∂tleteinket: lesz mit “hazavinni”, lesz output a tud√°smenedzsment megold√°sokhoz!

 

V√°runk T√©ged is szeretettel, gondolkodjunk k√∂z√∂sen, szerezz√ľnk inspir√°l√≥ √©lm√©nyt egy√ľtt az online t√©rben is!

Részletek

D√°tum:
2020. √°prilis 07.
IdŇĎpont:
16:00 - 17:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

ZOOM meeting
:
https://zoom.us/

SzervezŇĎ

KM EXPERT
Telefonsz√°m:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
 • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
  Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva