Események betöltése

3 képzés, 1 nyílt nap – bemutatjuk a 2023/1. félévben induló képzéseinket

Április 26-án (szerdán) 16 órától ONLINE formában nyílt napot tartunk májusban induló átfogó tudásmenedzsment (TM) és tanuló szervezeti képzésünkről, a CKO Academy-ről és a Tanuló szervezet vezetéséről. Sőt, Személyes idő- és tudásgazdálkodás tréningünket is ez alkalommal mutatjuk be!

Akadémiánkon szakértőkből tudásmenedzsereket képzünk, vezetőképzésünkön a tanuló szervezet koncepciójának gyakorlati megvalósítását oktatjuk, tréningünkön pedig a megszokott időgazdálkodás tréningeken túlmenően ötvözzük az időgazdálkodás eszköztárát a tudásmenedzsmenttel. Akár lehetséges résztvevőként, akár képzésszervezőként  érdeklődsz irántuk, érdemes regisztrálnod.

A tartalomból:

 • A tájékoztató fórumon bemutatjuk a program tervezett felépítését, és módszertani elképzeléseinket.
 • Ízelítőt adunk abból, hogy milyen a képzés lesz  hangulata, hogyan tanulunk, kik lesznek az előadók, a mentorok, és milyen főbb témaköröket érintünk a képzésen.
 • A részvevők aktív közreműködésére számítunk: feltehetitek kérdéseiteket, meghallgatjuk javaslataitokat. Még a tematika sem zárt; ha valaki magas szintű tudásanyagot tud felajánlani, készek vagyunk tárgyalni a bekapcsolódásáról.

Mire számíthatsz az április 26-ai tájékoztatón?

 • 16:00 Bevezető gondolatok
 • 16:05 Ismerkedés, rövid bemutatkozások
 • 16:15 Programbemutató, ízelítő a programokból
  Gyulay Tibor ügyvezető, a képzések vezetője
 • 17:00 Szünet, kötetlen beszélgetés
 • 17:15 Konzultáció az oktatókkal, volt részvevőkkel
  (a közreműködők listáját folyamatosan frissítjük)
 • 17:30 Kiscsoportos beszélgetések

Regisztráció

Regisztrálj most ingyen a tájékoztatóra és vedd fel az esemény dátumát a naptáradba, hívd el a kollégáidat is! (A regisztrációs űrlapot jobbra találod.) A regisztráltaknak az esemény napján küldjük meg a belépési linket.

További információra van szükséged a döntéshez? Cikkünkben bővebben írunk nyílt napunkról és képzéseinkről. Kérdéseiddel ezen felül bizalommal fordulhatsz hozzánk az alábbi elérhetőségeken:
szabo.marton@kmexpert.hu
+3630 482 8151

Részletek

Dátum:
2023. április 26.
Időpont:
16:00 - 18:00
Részvételi díj:
Díjmentes
Esemény Categories:
, ,
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,

Helyszín

Online (MS Teams)

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
 • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
  Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva