Események betöltése

« Összes Események

Leannovation Konferencia: Lean ont he Beach 2022

2022. július 6. időpont:09:00 - 17:00

Díjköteles

Inspiráció – Szakértelem – Közösség

A következő konferenciára tudásközösségünk tagja Kőrösi Zoltán hívta fel a figyelmünket, az alábbiakban tolmácsoljuk a Leaonnovation Csapat meghívóját:

„Július 6-án ismét egy teljes napos szakmai programmal készülünk a nyári vakációra, melyre minden lean iránt érdeklődő szakembert nagy szeretettel várunk! A programba ezúttal is izgalmas előadások,  üdítő gyakorlati workshopok kerültek, és természetesen a klasszikus Lean Coffee beszélgetéseknek is hagyunk időt a délután során.  A konferencia alkalmából publikáljuk a TPS Kézikönyv, 1973 című könyv magyar nyelvű fordítását.

Ha Lean Coffee tag vagy ott a helyed, ha még nem jártál nálunk, akkor nagyon jó alkalom a Lean Coffee közösség és a Leannovation tudásmegosztás élményének megtapasztalására.
Könnyed nyári hangulatban, izgalmas szakmai programmal és remek társasággal várunk július első szerdáján, 2022.07.06-án!”

A Workshop szekcióban találkozhattok a KM EXPERT szakértőivel is!

Téma: Tanuló szervezet – tudásmenedzsment szerepe és gyakorlata

Hogyan tud megfelelni a szervezet a bizonytalan környezet (VUCA) kihívásainak? Az biztos, hogy ebben nagy szerepet játszik a TUDÁS. No, de milyen szervezeti kompetenciát érdemes fejleszteni a folyton változó világunkban? Ami ma korszerűnek számít, az holnap már el is avult. Ami hosszú távon biztosíthatja a fenntartható működésünket; az a szervezet tanulási képessége. Tanuló szervezetként kell működnünk, korszerű tudáskezelési technikák alkalmazásával!
A workshop keretében: Értelmezzük a tanuló szervezet (learning organization) fogalmát, megvizsgáljuk, hogy a mi szervezetünk (a részvevők cége) milyen érettségi színvonalon van jelenleg, és felvázoljuk a szükséges teendőket a kívánt állapot elérése érdekében.

A részletes programterv megtalálható a konferencia honlapján: https://leannovation.hu/esemeny/lean-on-the-beach-2022-konferencia-a-lean-jegyeben/

Részletek

Dátum:
2022. július 6.
Időpont:
09:00 - 17:00
Részvételi díj:
Díjköteles
Esemény Category:
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://leannovation.hu/esemeny/lean-on-the-beach-2022-konferencia-a-lean-jegyeben/

Helyszín

Budapest Holiday Beach
Piroska utca 3-5.
Budapest, 1039 Magyarország
+ Google Térkép