Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Itt a tartós stressz és a krízisek éve! Tanuljunk meg együtt élni vele! (PP Konferencia)

2022. június 16. időpont:09:30 - 16:30

Díjköteles
  • Konferencia: Itt a tartós stressz és a krízisek éve! Tanuljunk meg együtt élni vele!
  • Időpont: 2022. június 16. 9.30–16.30
  • Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99. / online

Zúdulnak ránk a rossz hírek a világból. Elérte mindennapi életünket a globális válság. Szívünk összeszorul az aggodalomtól, félelemtőlMi lesz velünk? Mi lesz a cégünkkel, családunkkal?

A globális gazdasági válság réme kiszámíthatatlan jövőt vetít előre, s hosszú ideig velünk marad. Készüljünk fel az egyre erősödő stresszes környezetre és a gyakori, még soha meg nem élt krízisekre!  

Hogyan lehet folyamatosan magas stresszben élni és sikeresen működni? Hogyan kerüljük el emberi és cégszervezetünk lebetegedését?

A stressz viszont a munkavégzésben, alkotásban rendkívüli teljesítményeket hoz ki belőlünk. Erre kell koncentrálni! –vélik a szakértő tanácsadók. ­A negatív stresszeket átkonvertálni alkotóvá, inspirálóvá!

Magas stresszfaktorú munkahelyen visszaesik a teljesítmény, a motiváció és a lojalitás is. Meg kell és meg lehet fordítanunk a stresszes helyzetekhez való hozzáállást!

Várjuk azokat a kkv-döntéshozókat és munkatársaikat a konferenciára, akik előre fel akarnak készülni a tartós stresszekre és krízisekre. Sok segítséget adnak szakértő előadóink a nehéz időszak átvészelésére, annak lehetőségként, pozitív változásként megélésére, a bennük levő erőforrások előhozására.

A programon a KM EXPERT ügyvezetője, Gyulay Tibor tart előadást a délutáni szekcióban: 13.55–14.15 között ’A nem tudás rongálja a mentális egészséget!’ címmel.

A pontos program és regisztráció az alábbi linken érhető el: https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/itt-a-tartos-stressz-es-a-krizisek-eve/

Részletek

Dátum:
2022. június 16.
Időpont:
09:30 - 16:30
Részvételi díj:
Díjköteles
Esemény Categories:
,
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/itt-a-tartos-stressz-es-a-krizisek-eve/

Helyszín

BKIK Székház
Krisztina körút 99.
Budapest, 1016 Magyarország
+ Google Térkép