Események betöltése

 

Mit szólnátok ahhoz, ha együtt kezdenénk az újévet? Ingyenes találkozónkon a Szervezeti új eszközeivel ismerkedünk meg a Maven7 előadásában. Az eszközök érdekes, új lehetőségeket nyitnak meg a tudásmenedzsmentben, így a 2020-as programjaidba akár már be is építheted a műhely tanulságait. Ízelítőként figyelmedbe ajánljuk legutóbbi cikkünket a témában!

A Maven7 képviselői több, mint 10 év tapasztalatát és több, mint 200 szervezeti egység elemzésének tanulságait felhasználva ismertetik a hálózatkutatás lényegét, annak legújabb módszereit és a várható eredményeket.  Szokásunkhoz híven a műhely munkát interaktív tudáscserében szervezzük. Egy jellegű szakmai találkozóra, felmerült kérdéseink közös tisztázására, ötleteink és észrevételeink megosztására invitáljuk a résztvevőket.

Hogy miért érezzük a szervezeti hálózatkutatást fontos és aktuális témának?

A formális rendszerek mellett minden szervezetben létezik egy informális belső hálózat, amely a szervezet működésére, a cég teljesítményére döntő hatással van. A szervezeti informális hálózatok megismerése tehát különösen fontos a vállalati növelése érdekében, valamint elősegíti a sikeres rendszer bevezetését. A módszerek alkalmazásával többek között a következő kérdésekre kapunk választ:

  • Van-e a szervezetben olyan , amely előre vihetné a céget, de nincs róla információink?
  • Melyek azok a kulcstudással rendelkező munkavállalók, akiknek a megtartására különös figyelmet kell fordítanunk?
  • Kiknek a bevonásával tudom a leghatékonyabban kommunikálni a szervezet megfelelő működése szempontjából fontos információkat?
  • Hogyan mérjem a képzési és fejlesztési programok eredményességét, hatását?

Részletek

Dátum:
2020. január 28.
Időpont:
15:00 - 17:30
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

OBSERVANS képzési terem
Szilágyi utca 3. szám, /3.
Budapest, 1081 Magyarország

Szervezők

KM EXPERT
Maven 7

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva