Események betöltése

Pecha Kucha est 2023 – Tekints be Akadémiánkra!

Kíváncsi vagy, hogyan képzünk a jövő egyik fontos szakmájára? Megmutatjuk, és még vendégül is látunk!

  • Izgalmas és pörgős szakmai előadásokkal várunk Pecha Kucha stílusban!
  • Kezdésként a CKO ACADEMY jelenlegi akadémistái tartanak rövid beszámolót eddigi képzési tapasztalataikról.
  • A szakmai blokkot kötetlen networking program követi budapesti helyszínünkön, a Szeglet Közösségi- és Élménytérben.

Tarts velünk!

Miért érdemes eljönnöd? Csatlakozz, ha…

olyan szakemberekkel ismerkednél, akik jártasak a tanuló szervezeti fejlesztések és tudásmenedzsment (TM) módszertanok bevezetésében

olyan (cég)vezetőkkel, specialistákkal beszélgetnél, akik jelenleg TM jellegű beavatkozásokban szereznek tapasztalatot.

kíváncsi vagy, hogyan válhat valaki tudásmenedzserré és sajátíthat el egy olyan szerepkört, ami ma még sok magyar szervezetnél sci-fi-nek hangzik, ám máshol már teljes embert igénylő munkakör.

érdekel, hogy egyáltalán mit jelent ez a szerepkör, hogyan jelenik meg a szervezeti struktúrában, miért felelős és mik a feladatai.

Kérdezd személyesen a jelenlegi Akademistáinkat és tanácsadóinkat kellemes környezetben, finomságok és frissítők kíséretében! Ráadásul egy ingyenes, jó hangulatú, tudásmegosztó technika bemutatóján vehetsz részt, összekötve a kellemest a hasznossal!

Ha igényes időtöltésre vágysz, gyere el formabontó szakmai közösségi összejövetelünkre. Pecha Kucha estünk keretében 6 perc 40 mp-es előadásokat hallgathatsz meg a tudásmenedzsment (TM) és a tanuló szervezetek témakörében. A pörgős prezentációk után beszélgetünk, ismerkedünk néhány finomság és frissítő kíséretében. 

Mi az a Pecha Kucha?

A műfaj Japánból indult diadalútjára, építész körökből. Astrid Klein és Mark Dytham Japánban élő építészek elégelték meg a túl hosszú, unalmas prezentációkat. (Ismerős?) Egyszerű szabályokat alkottak: 20 diát vetítenek le az előadók, és mindegyikhez 20 másodpercnyi szóbeli magyarázatot fűzhetnek. Mivel a diákat automatikusan léptetik, garantált, hogy egyetlen előadás sem tart tovább 6 perc 40 másodpercnél. Utána laza, kötetlen formában kerül sor az elhangzottak megbeszélésére, a gondolatok tovább fűzésére. 

Szerezz saját élményt a KM EXPERT izgalmas tudásmegosztó fórumán!

2023. szeptember 19-én 17.30-tól a Szeglet Közösségi- és Élménytérben (Budapest, 11. kerület) tartjuk Pecha Kucha Estünket, ahol a tanuló szervezeti működésről tanultak kerülnek a fókuszba. Az előadók a februárban indított CKO ACADEMY (az első magyar tudásmenedzser akadémia) részvevői lesznek. Az Akadémia 3 szakaszból áll: 

  • Először az elméleti keretekkel foglalkozunk. Megismerjük az alapvető fogalmakat és a legelterjedtebb modelleket. A tudásanyagot gyakorlati szempontok szerint csoportosítjuk. Kiemelten foglalkozunk a folyamatorientált tudásmenedzsmenttel, a tudásvesztés kockázatainak kezelésével, valamint a tanuló szervezeti átalakulással.
  • A második szakaszban minden akadémista felméri a saját szervezete TM és tanuló szervezeti érettségét, beazonosítja az erős és fejlesztendő pontokat, és beavatkozási tervet készít a fejlesztésre.
  • A program záró részében mindenki megvalósítja a kitűzött feladatát (vagy legalábbis is érdemi lépéseket tesz). Ehhez további tudásanyagokat, illetve mentori támogatást kap. 

Az akadémisták feladata, hogy az első szakaszban elsajátított tudásról, illetve felismeréseikről egy pecha kucha előadás keretében számoljanak be. Mivel a társaság meglehetősen színes, biztosan sokféle közelítésmóddal fogunk találkozni. 7-8 előadásra számíthatsz a program során.

Az est folyamán egy áttekintést kapunk a tudásmenedzsmentről és a tanuló szervezeti átalakulásról. Az izgalmas, pörgős előadások után pedig egy könnyed vacsora mellett beszélgethetünk a témáról (vagy másról), némi kávé, üdítő, esetleg sör, bor kíséretében.

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt kérünk! A regisztrációkat korlátozott számban, az időrendi jelentkezést figyelembe véve fogadjuk (max. 30 fő). A regisztrációs ívet jobbra, fent találod.

A nyílt műhely munkán kép- és hanganyag rögzítésére kerül sor tudásmegosztás és marketing céllal.

Várunk mindenkit, aki szívesen töltené a kedd estéjét egy jó társaságban, izgalmas témában folytatott kellemes beszélgetéssel. 

A képzésről, valamint következő csoport indulásának időpontjáról érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

Gyulay Tibor (Tréner, A CKO ACADEMY szakmai vezetője)

gyulay.tibor@kmexpert.hu
+3620/9422559

Részletek

Dátum:
2023. szeptember 19.
Időpont:
17:30 - 21:30
Részvételi díj:
Díjmentes
Esemény Categories:
,
Esemény címkék:
, ,

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Helyszín

Szeglet Közösségi- és Élménytér
Albertfalva utca 3/A
Budapest, 1116
Honlap:
https://www.szeglet.hu/kapcsolat

A programra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza.

Regisztrációhoz kattints ide

10

Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható
Tribe Loading Animation Image

Regisztrációm törlése itt >>

A regisztráció itt törölhető