Események betöltése

Nyári tudásfröccs (Pecha Kucha est 2024)

Kíváncsi vagy, hogyan képzünk a jövő egyik fontos szakmájára? Megmutatjuk, és még vendégül is látunk!

  • Izgalmas és pörgős szakmai előadásokkal várunk Pecha Kucha stílusban!
  • Kezdésként a CKO ACADEMY jelenlegi akadémistái tartanak rövid beszámolót eddigi képzési tapasztalataikról.
  • A szakmai blokkot kötetlen networking program követi budapesti helyszínünkön, a Testnevelési Egyetem kampuszán.

Tarts velünk!

Miért érdemes eljönnöd? Csatlakozz, ha…

olyan szakemberekkel ismerkednél, akik jártasak a tanuló szervezeti fejlesztések és tudásmenedzsment (TM) módszertanok bevezetésében

olyan (cég)vezetőkkel, specialistákkal beszélgetnél, akik jelenleg TM jellegű beavatkozásokban szereznek tapasztalatot.

kíváncsi vagy, hogyan válhat valaki tudásmenedzserré és sajátíthat el egy olyan szerepkört, ami ma még sok magyar szervezetnél sci-fi-nek hangzik, ám máshol már teljes embert igénylő munkakör.

érdekel, hogy egyáltalán mit jelent ez a szerepkör, hogyan jelenik meg a szervezeti struktúrában, miért felelős és mik a feladatai.

Kérdezd személyesen a jelenlegi Akademistáinkat és tanácsadóinkat kellemes környezetben, finomságok és frissítők kíséretében! Ráadásul egy ingyenes, jó hangulatú, tudásmegosztó technika bemutatóján vehetsz részt, összekötve a kellemest a hasznossal!

Ha igényes időtöltésre vágysz, gyere el formabontó szakmai közösségi összejövetelünkre. Pecha Kucha estünk keretében 6 perc 40 mp-es előadásokat hallgathatsz meg a tudásmenedzsment (TM) és a tanuló szervezetek témakörében. A pörgős prezentációk után beszélgetünk, ismerkedünk néhány finomság és frissítő kíséretében. 

Mi az a Pecha Kucha?

A műfaj Japánból indult diadalútjára, építész körökből. Astrid Klein és Mark Dytham Japánban élő építészek elégelték meg a túl hosszú, unalmas prezentációkat. (Ismerős?) Egyszerű szabályokat alkottak: 20 diát vetítenek le az előadók, és mindegyikhez 20 másodpercnyi szóbeli magyarázatot fűzhetnek. Mivel a diákat automatikusan léptetik, garantált, hogy egyetlen előadás sem tart tovább 6 perc 40 másodpercnél. Utána laza, kötetlen formában kerül sor az elhangzottak megbeszélésére, a gondolatok tovább fűzésére. 

Szerezz saját élményt a KM EXPERT izgalmas tudásmegosztó fórumán!

2024. július 23-án 16.00-tól a  Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemen (Budapest, 12. kerület) tartjuk Pecha Kucha Estünket, ahol a tanuló szervezeti működésről tanultak kerülnek a fókuszba. Az előadók a CKO ACADEMY (az első magyar tudásmenedzser akadémia) áprilisban indított 3. évfolyamának részvevői lesznek. Képzésünk 3 szakaszból áll: 

  • Először az elméleti keretekkel foglalkozunk. Megismerjük az alapvető fogalmakat és a legelterjedtebb modelleket. A tudásanyagot gyakorlati szempontok szerint csoportosítjuk. Kiemelten foglalkozunk a folyamatorientált tudásmenedzsmenttel, a tudásvesztés kockázatainak kezelésével, valamint a tanuló szervezeti átalakulással.
  • A második szakaszban minden akadémista felméri a saját szervezete TM és tanuló szervezeti érettségét, beazonosítja az erős és fejlesztendő pontokat, és beavatkozási tervet készít a fejlesztésre.
  • A záró szakaszban mindenki megvalósítja a kitűzött feladatát (vagy legalábbis érdemi lépéseket tesz). Ehhez további tudásanyagokat, illetve mentori támogatást kap. 

Az akadémisták feladata, hogy az első szakaszban elsajátított tudásról, illetve felismeréseikről egy pecha kucha előadás keretében számoljanak be. Mivel a társaság meglehetősen színes (jelenlegi akadémistáink képviselik a járműipart, a civil szférát, a bankszektort, az egyetemi világot és a felnőttképzési szakmát is), biztosan sokféle közelítésmóddal fogunk találkozni. 7 előadásra számíthatsz a program során.

Az est folyamán egy áttekintést kapunk a tudásmenedzsmentről és a tanuló szervezeti átalakulásról. Az izgalmas, pörgős előadások után pedig egy könnyed vacsora mellett beszélgethetünk a témáról (vagy másról), némi kávé, üdítő, esetleg sör, bor kíséretében.

A nyílt műhely munkán kép- és hanganyag rögzítésére kerül sor tudásmegosztás és marketing céllal. Amennyiben diszkréciónkat kéred ezügyben, kérünk, jelezd a regisztrációs űrlapon megjegyzésben vagy a helyszínen.

Várunk mindenkit, aki szívesen töltené a kedd estéjét egy jó társaságban, izgalmas témában folytatott kellemes beszélgetéssel. 

Regisztráció

A programon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációt kérünk! A regisztrációs ívet jobbra, fent találod.

Helyszín

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
1123 Budapest, Alkotás utca 42-48.
(Pontos útbaigazítást regisztrációt követően, az eseményt megelőző napokban adunk.)

Programterv

16.45 Érkezés, ismerkedés
17:00 Bevezető, Gyulay Tibor bemutatkozó előadása Pecha Kucha stílusban
17:15 A CKO Academy 3. évfolyamának előadásai Pecha Kucha stílusban (20 dia x 20 mp x 7 fő)
18:15 Korábbi akadémisták beszámolói, plenáris beszélgetés az elhangzottakról
18:45 World Café: beszélgetések 3-4 fős csoportokban, az akadémisták köré szerveződő asztaloknál, „forgóban”.
19:50 Programértékelés
20:00 További kötetlen beszélgetés igény és kedv szerint

Az esemény házgazdái

Gyulay Tibor

tudásmenedzsment szakértő, ügyvezető
KM EXPERT

Szabó Márton

junior tanácsadó
KM EXPERT

Részletek

Dátum:
2024. július 23.
Időpont:
16:00 - 20:00
Esemény Categories:
,
Esemény címkék:
, , , , ,

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Helyszín

Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem
Alkotás utca 42-48.
Budapest, 1123 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://tf.hu/

A programra az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza.

Regisztrációhoz kattints ide

5

Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható
Tribe Loading Animation Image

Regisztrációm törlése itt >>

A regisztráció itt törölhető