Események betöltése

ūüíĽ 20. online TM workshop – Feladatmenedzsment √©s d√∂nt√©st√°mogat√°s a SalvadORG felm√©r√©s√©vel

 

“A projekteknek menni kell!”¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†

A digitalizáció egyre több virtuális megoldást és innovatív eszközt biztosít számunkra a munkavégzés érdekében. РMennyire értesz egyet ezzel a kijelentéssel?

Az biztos, hogy sz√°mtalan lehetŇĎs√©g ny√≠lt meg a forradalom √°ltal, ma pedig a pand√©mi√°s helyzet figyelmeztet benn√ľnket arra, hogy a modern technik√°ra nem ellens√©gk√©nt kell gondolnunk. Sokszor besz√©l√ľnk r√≥la, hogy persze ma m√°r rengeteg digit√°lis eszk√∂z √°ll rendelkez√©sre, de az igazi k√©rd√©s az, hogy val√≥j√°ban mennyire vagyunk elk√∂telezettek ezek haszn√°lata mellett? Az biztos, ha nem k√©r√ľnk seg√≠ts√©get, a feladatok halmoz√≥dnak, de a projektnek menni kell!

Am√≠g nem tudod, hogy mit nem tudsz a priorit√°st √©lvezŇĎ projekteket t√°mogat√≥ feladatokr√≥l, addig nem tudsz fejlŇĎdni. Ha nem fejlŇĎdsz, akkor stagn√°lsz; ha stagn√°lsz akkor lemaradsz.

Ismerhettek már minket, a tapasztalati hívei vagyunk: nézz be a kulisszák mögé, próbáld ki a SalvadORG felmérését!

K√∂vetkezŇĎ online TM workshopunkon egy olyan d√∂nt√©s t√°mogat√≥ eszk√∂zzel ismerked√ľnk meg, amely seg√≠t a nagy felelŇĎss√©ggel √©s stresszel j√°r√≥ szervezeti feladatkezel√©sben, s √≠gy a mindennapi munkav√©gz√©st k√∂nny√≠ti meg. T√∂bb halad√≥ keretrendszer h√≠vja fel a figyelmet a prioriz√°lt feladatv√©gz√©s nyomon k√∂vet√©s√©nek √©s az √ļj tud√°stranszfer folyamatok szinkroniz√°l√°s√°ra (pl. scrum, transzform√°ci√≥). Csatlakozz a workshophoz √©s ismerd meg k√∂zelebbrŇĎl a SalvadORG szervezeti feladat-√©rt√©kelŇĎ szoftveres felm√©r√©st.

Vend√©gelŇĎad√≥: Kar√°csony-Kasza Ren√°ta, interim HR vezetŇĎ √©s HR strat√©giai tan√°csad√≥, a SalvadORG, szervezeti feladat-√©rt√©kel√©si rendszert fejlesztŇĎ SalvadorSystem Kft. tulajdonosa

A workshopon egy dem√≥ bemutat√≥ sor√°n ismerj√ľk meg, hogyan seg√≠t a projekt c√©lok sikeres el√©r√©s√©ben a szoftver √©s hogy konkr√©tan hogyan mŇĪk√∂dik, hogyan n√©z ki a felm√©r√©s. K√∂z√∂sen gondolkodunk arr√≥l, melyek a projektek legfŇĎbb buktat√≥i √©s milyen t√ľnetek jelentkeznek, amelyek a helytelen feladatkezel√©shez, s √≠gy ak√°r a projektek buk√°s√°hoz is vezetheznek:

 • A jelenleg priorit√°st √©lvezŇĎ szervezeti c√©lokat/projekteket milyen konkr√©t feladatok tudj√°k a legjobban t√°mogatni?
 • Az egyes feladatok fontoss√°g√°t, hat√©konys√°g√°t a szervezeten bel√ľl mik√©pp √≠t√©lik meg a feladat felelŇĎs√∂k √©s ahhoz k√©pest a t√∂bbi munkat√°rs?
 • A v√©lem√©nyek elt√©r√©s√©bŇĎl ad√≥d√≥an milyen struktur√°lis √©s strat√©giai vezetŇĎi d√∂nt√©sek meghozatal√°ra van sz√ľks√©g?
 • A feladat felelŇĎs√∂k √©s munkat√°rsak k√∂z√∂tti v√©lem√©nyk√ľl√∂nbs√©g, mibŇĎl ered?
 • Egy adott ter√ľlet mi√©rt nem teljes√≠t megfelelŇĎen? A vezetŇĎ √©s munkat√°rsak m√°sk√©pp l√°tj√°k az egyes feladatok fontoss√°g√°t.

R√©szlet kor√°bbi cikk√ľnkbŇĎl, ahol a projektmenedzsment √©s a t√∂bbdimenzi√≥s kapcsolat√°t vizsg√°ltuk:

“A projektmenedzsment¬†az egyik olyan ter√ľlet, ahol nagyon pontosan tetten √©rhetŇĎek azok a k√∂vetkezm√©nyek, amelyek a nem megfelelŇĎ kezel√©s√©bŇĎl fakadnak. Az elv√°rt minŇĎs√©gtŇĎl val√≥ elmarad√°s, a hat√°ridŇĎ cs√ļsz√°s vagy a k√∂lts√©gkeretek t√ļll√©p√©se szinte mindig visszavezethetŇĎ valamilyen ‚Äěnem tud√°s‚ÄĚ gy√∂kerŇĪ probl√©m√°ra. Ezek lehetnek szakmai¬† hi√°nyoss√°gok vagy a projektmenedzser nem megfelelŇĎ felk√©sz√ľlts√©ge.” >>Tov√°bb a cikkhez

Kivételesen nem kedden, hanem pénteken 14:00-15:00 között tartjuk az online TM workshopot!

Z√°rd vel√ľnk √ļj ismeretekkel √©s j√≥ hangulatban a hetet! ūüôā

Regisztr√°lj, hogy le ne maradj MOST ingyenesen!

2020 ŇĎszi online TM workshop sorozat¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬†

Ezek voltak az elŇĎzm√©nyek:

‚ö°A szervezeti folyamatok hat√©konys√°ga, eredm√©nyess√©ge nagym√©rt√©kben f√ľgg a sz√≠nvonal√°t√≥l. Neh√©z idŇĎkben, mint pl. megn√∂vekedett fluktu√°ci√≥, t√°voz√°sa, ism√©tlŇĎdŇĎ hib√°k, kr√≠zis helyzet eset√©n ennek a jelentŇĎs√©ge k√ľl√∂n√∂sen kiemelkedik.

M√°r √©vek √≥ta szervez√ľnk ny√≠lt TM mŇĪhelymunk√°kat, √°m a 2020 tavasz√°n jelentkezŇĎ koronav√≠rus √ļj helyzetbe hozott Benn√ľnket, √©s m√°sokat is. Ez a fordulat inspir√°lt minket arra, hogy kiterjessz√ľk a tud√°sk√∂z√∂ss√©g√ľnket √©s online form√°ban szervezz√ľnk workshopokat.¬† Az elsŇĎ tavaszi online TM workshop sorozat sor√°n arra kerest√ľk a v√°laszt, hogy a koronav√≠rus terjed√©se miatt kialakult helyzet milyen tud√°skezel√©si probl√©m√°kat hozott felsz√≠nre, milyen neh√©zs√©gekkel kell megbirk√≥zni a szervezetekben √©s milyen TM eszk√∂z√∂k seg√≠thetnek ezek kezel√©s√©ben? Most m√°r egy√©rtelmŇĪen l√°tjuk, hogy ez a helyzet olyan lehetŇĎs√©gekre nyitotta fel a szervezetek szem√©t, amely komolyan seg√≠theti a tud√°sgazd√°lkod√°s minŇĎs√©g√©nek n√∂vel√©s√©t, √©s √≠gy a szervezet hat√©konys√°g√°t √©s eredm√©nyess√©g√©t is jav√≠tja kr√≠zis helyzetekben √©s azokon t√ļl.

ūüĎ•A nagysikerŇĪ online programsorozatot tov√°bb folytatjuk. √ľnk tagjait egy olyan alkot√≥ folyamatra invit√°ljuk, amiben √∂sszegyŇĪjtj√ľk a kezelendŇĎ TM k√©rd√©seket (probl√©m√°k, lehetŇĎs√©gek), √©s k√∂z√∂sen igyeksz√ľnk megold√°st tal√°lni r√°juk, elsŇĎsorban TM , m√≥dszertanok, eszk√∂z√∂k, szervezeti p√©ld√°k, √©s esettanulm√°nyok bemutat√°s√°val, k√∂z√∂s feldolgoz√°s√°val. Tud√°sk√∂z√∂ss√©g√ľnkbe szeretettel v√°rjuk az √ļj √©rdeklŇĎdŇĎket, hiszen fontos sz√°munkra a k√∂z√∂s fejlŇĎd√©s √©s tanul√°s.

Az elsŇĎ alkalmat 2020.03.31-√©n tartottuk, majd keddenk√©nt ugyanebben az idŇĎpontban folytattuk a k√∂z√∂s gondolkod√°st.

Hogy milyen volt az elsŇĎ online TM workshopunk, n√©zd meg Te magad!

Az elsŇĎ workshopon t√∂bb, mint 100 √∂tletet gyŇĪjt√∂tt√ľnk √∂ssze! R√∂vid idŇĎn bel√ľl √©rt√©kes eredm√©nyekre jutottunk a workshopokon, amelyek √∂sszefoglal√≥it a cikkeik k√∂z√∂tt tal√°lod. >>>Tov√°bb a TM cikkekhez!

‚Źį Az ŇĎszi online TM wokrshopokat k√©thetente keddenk√©nt tartjuk 16 √≥rai kezd√©ssel.

Hogyan csináljuk?                                                                                                                     

ūüí°A legjobb m√≥dszer, ha k√∂z√∂sen √∂tletel√ľnk arr√≥l, hogy milyen kih√≠v√°sok el√© n√©z√ľnk a megv√°ltozott munkav√©gz√©s sor√°n a tud√°smenedzsmentet illetŇĎen.

Tudtad? A szervezeti tud√°sra most m√©g nagyobb sz√ľks√©g van mint b√°rmikor! Hogyan tudjuk ezt gyarap√≠tani, milyen eszk√∂zzel tudjuk felt√°rni az egy√©ni tud√°st √©s k√∂z√∂s erŇĎforr√°ss√° alak√≠tani? Pl. egy sok √ļj lehetŇĎs√©get nyit meg elŇĎtt√ľnk. A c√©lszerŇĪ √∂tletel√©s folyamat√°val azonban sok szervez√©si feladat is j√°r, amire nem mindig jut idŇĎ √©s figyelem: a keletkezett tud√°sokat, az √ļj √∂tleteket √∂ssze kell gyŇĪjteni, rendszerezni kell ŇĎket, kategoriz√°lni, √©rt√©kelni, √©s tov√°bbgondolni ŇĎket olyan √∂tletkoncepci√≥kk√°, amelyek megold√°si projektk√©nt ind√≠that√≥ak el a szervezetben. Minderre van egy innovat√≠v¬†ūüďĆTM tipp√ľnk: haszn√°lj kollabor√°ci√≥s programokat mint pl. a ! Kor√°bban m√°r kipr√≥b√°ltuk a szoftvert az egyik TM mŇĪhely√ľnk√∂n, olvasd el a besz√°mol√≥nkat. >>Tov√°bb a Be-novative program √©lm√©nybesz√°mol√≥hoz!

A workshopok sor√°n mindig nagy hangs√ļlyt helyez√ľnk a k√∂z√∂s √©lm√©nyekre √©s az interakt√≠v tanul√°sra is. √ćgy a m√≥dszertanok bemutat√°sa, vagyis a mellett az eszk√∂z√∂k kipr√≥b√°l√°s√°val p√©ld√°ul a tapasztalati tanul√°st t√°mogatjuk, valamint csoportmunk√°kkal serkentj√ľk a szakmai kapcsolatok fejlŇĎd√©s√©t. Mindig val√≥s szervezeti p√©ld√°kat, bev√°lt j√≥ gyakorlatokat h√≠vunk elŇĎ, ez√©rt is sz√≠vesen fogadjuk a workshopokon a k√∂z√∂ss√©g tagjait elŇĎad√≥kk√©nt. A t√©m√°kak√∂r√∂ket egy√ľtt alak√≠tjuk ki, az √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√ľnket k√∂vetve √©s a t√©ma felaj√°nl√°sokat sz√°mba v√©ve.

Hogyan tudsz csatlakozni az online workshophoz?                                                           

Az online workshop sor√°n a platformot fogjuk haszn√°lni a kommunik√°ci√≥ra. Ez a groupware fel√ľlet seg√≠t abban, hogy

 • egy platformon kommunik√°ljunk a workshop alatt,
 • a moder√°l√°s itt lesz nyomon k√∂vethetŇĎ,
 • besz√©lget√©sre √©s k√©rd√©sekre lesz lehetŇĎs√©g a r√©sztvevŇĎk sz√°m√°nak f√ľggv√©ny√©ben.

A programokat r√∂gz√≠tj√ľk √©s k√©peket k√©sz√≠t√ľnk, amelyeket fejleszt√©si √©s marketing c√©lokra haszn√°lunk fel, regisztr√°ci√≥ddal ezeket a felt√©teket is elfogadod.

Ha m√°r r√©szt vett√©l a sorozat kor√°bbi workshopj√°n, akkor a megl√©vŇĎ ZOOM profiloddal tudsz csatlakozni ez alkalommal is. Az aktu√°lis ZOOM meeting linkj√©t mindig az esem√©nyre regisztr√°lt email c√≠medre fogjuk k√ľldeni. Ha most szeretn√©l a sorozathoz csatlakozni, annak sincs akad√°lya:

ūüíĽ Online meeting: ZOOM alkalmaz√°sban

Csatlakoz√°si link: (Hamarosan friss√≠tj√ľk)

A kommunik√°ci√≥s fel√ľlethez val√≥ csatlakoz√°s menete:

 1. 1. l√©p√©s: Regisztr√°lj itt az ŇĪrlapj√°n!
 2. 2. l√©p√©s: A regisztr√°ltaknak emailen kereszt√ľl k√ľldeni fogunk eml√©keztetŇĎt a meetingrŇĎl. A megk√ľld√∂tt csatlakoz√°si linken l√©pj be a ZOOM fel√ľlet√©re a kezd√©s idŇĎpontj√°ban!

 

A j√°rv√°ny√ľgyi helyzetre val√≥ tekintettel folyamatosan fejlesztj√ľk mŇĪk√∂d√©s√ľnket. Ez az online workshop sz√°munkra is egy izgalmas √©s √ļj kih√≠v√°st jelent, a k√∂z√∂s munka sor√°n jelentkezŇĎ technikai probl√©m√°k kezel√©s√©ben meg√©rt√©seket √©s visszajelz√©seteket elŇĎre is k√∂sz√∂nj√ľk!

Miért éri meg csatlakozni az online workshopunkhoz?                                                    

#1¬† Online fel√ľleten √©rhetŇĎ el, vagyis t√°vmunk√°ban is k√∂nnyen be tudsz csatlakozni!
#2 K√∂z√∂sen dolgozunk egy√ľtt a szervezeti teljes√≠tm√©nyt kritikusan meghat√°roz√≥ probl√©ma megold√°s√°n!
#3 Nem lesz unalmas! √Člm√©nyalap√ļ, gyakorlatorient√°lt, interakt√≠v programmal k√©sz√ľl√ľnk.
#4 Mindig t√∂reksz√ľnk arra, hogy √ļj ismeretekkel felszerelkezve t√°vozz. Lesz output a tud√°smenedzsment megold√°sokhoz!

 

V√°runk T√©ged is szeretettel, gondolkodjunk k√∂z√∂sen √©s szerezz√ľnk inspir√°l√≥ √©lm√©nyt egy√ľtt az online t√©rben is!

Részletek

D√°tum:
2020. október 30.
IdŇĎpont:
14:00 - 15:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

ZOOM meeting
Honlap:
https://zoom.us/

SzervezŇĎ

KM EXPERT
Telefonsz√°m:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
 • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
  Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva