Események betöltése

Tudásmenedzsment Pecha Kucha Est

Tanuló szervezet vagyunk? Mi ez, és hogy jön ide a tudásmenedzsment? Kell ez nekünk? Hogyan válhatunk azzá?

  • Izgalmas és rapid szakmai előadásokkal várunk a szervezeti tudással való gazdálkodásról Pecha Kucha stílusban!
  • A CKO ACADEMY jelenlegi Akademistái tartanak beszámolót eddigi tapasztalataikról és tanulságaikról.
  • A témafelvezető, inspiráló szakmai blokkot pedig kötetlen networking program követi a Szeglet Közösségi- és Élménytér kávézójában.

Tarts velünk!

Építs új szakmai kapcsolatokat!

Miért érdemes eljönnöd? Csatlakozz a network eseményhez, ha...

_olyan szakemberekkel ismerkednél, akik jártasak a tanuló szervezeti fejlesztések és tudásmenedzsment (TM) módszertanok bevezetésében

_vagy más céges képviselőkkel, mint (cég)vezetők, specialisták pl. HR, IT, marketing területen, akik TM jellegű beavatkozásokat fontolgatnak /vagy már véghez is vittek

_kíváncsi vagy, hogyan válhat valaki tudásmenedzserré

_egyáltalán mit jelent ez a szerepkör, hogyan jelenik meg a szervezeti struktúrában, mik a felelősségei, feladatai és hogyan képeztük eddig a CKO ACADEMY-n és hogyan alkalmazzák a tanultakat a gyakorlatban

Kérdezd személyesen a jelenlegi Akademistáinkat és tanácsadóinkat kellemes környezetben, finomságok és frissítők kíséretében!

Most elsőkézből ismerkedhetsz meg (hazánkban piacvezető tanácsadó cég szervezésében) a tanuló szervezeti működéssel, és a tudásmenedzsmenttel!

+ Ráadásul egy ingyenes, jó hangulatú, tudásmegosztó technika bemutatóján vehetsz részt, összekötve a kellemest a hasznossal 🙂

Ha igényes időtöltésre vágysz, gyere el formabontó szakmai közösségi összejövetelünkre. Pecha Kucha estünk keretében 6 perc 40 mp-es előadásokat hallgathatsz meg a tudásmenedzsment (TM) és a tanuló szervezetek témakörében. A pörgős prezentációk után beszélgetünk, ismerkedünk („network-ölünk”) néhány finomság és frissítő kíséretében. 

Mi az a Pecha Kucha?

A műfaj Japánból indult diadalútjára, építész körökből. Astrid Klein és Mark Dytham Japánban élő építészek elégelték meg a túl hosszú, unalmas prezentációkat. (Ismerős?:) Egyszerű szabályokat alkottak; 20 diát vetítenek le az előadók, és mindegyikhez 20 másodpercnyi szóbeli magyarázatot fűzhetnek. Mivel a diákat automatikusan léptetik, garantált, hogy egyetlen előadás sem tart tovább 6 perc 40 másodpercnél. Utána laza, kötetlen formában kerül sor az elhangzottak megbeszélésére, a gondolatok tovább fűzésére. 

Szerezz saját élményt a Pecha Kucha izgalmas tudásmegosztó fórumán!

2022. május 13-án 18 órától a Szeglet Közösségi- és Élménytérben (Budapest, 11. kerület) szervezzük Tudásmenedzsment Pecha Kucha Estünket, ahol a tudásmenedzsment és a tanuló szervezetek kerülnek a fókuszba. Az előadók a februárban indított CKO ACADEMY (első Magyar Tudásmenedzser Akadémia) részvevői lesznek. Az akadémia 3 szakaszból áll: 

  • Először az elméleti keretekkel foglalkozunk. Megismerjük az alapvető fogalmakkal és a legelterjedtebb modelleket. A tudásanyagot gyakorlati szempontok szerint csoportosítjuk. Kiemelten foglalkozunk a folyamatorientált tudásmenedzsmenttel, a tudás vesztés kockázatainak kezelésével, valamint a tanuló szervezeti átalakulással 
  • A második szakaszban minden akadémista felméri a saját szervezete TM és tanuló szervezeti érettségét, beazonosítja az erős és fejlesztendő pontokat, és beavatkozási tervet készít a fejlesztésre. 
  • A program záró részében mindenki megvalósítja (vagy legalábbi is érdemi lépéseket tesz) a kitűzött feladatát. Ehhez további tudásanyagokat, illetve mentori támogatást kap. 

Az akadémisták feladata, hogy az első szakaszban elsajátított tudásról, illetve felismeréseikről egy pecha kucha előadás keretében számoljanak be. Mivel a társaság rendkívül színes, biztosan sokféle közelítésmóddal fogunk találkozni. 7-8 előadásra számíthatunk.

Az est folyamán egy éttekintő képet kapunk a tudásmenedzsmentről és a tanuló szervezeti átalakulásról. Az izgalmas, pörgős előadások után pedig egy kis könnyű „vacsora” mellett beszélgethetünk a témáról (vagy másról), némi kávé, üdítő, esetleg sör, bor kíséretében. (A cateringről a FAZÉKBA! csapat gondoskodik.)

A programon való részvétel ingyenes (alkoholos italokat mindenki saját kontójára fogyaszthat), de előzetes regisztrációt kérünk! A regisztrációkat korlátozott számban, az időrendi jelentkezést figyelembe véve fogadjuk (max. 30 fő).

A nyílt műhely munkán kép- és hanganyag rögzítésére kerül sor tudásmegosztás és marketing céllal.

Várunk mindenkit, aki szívesen töltené a péntek estéjét egy jó társaságban, izgalmas témában folytatott kellemes beszélgetéssel. 

Részletek

Dátum:
2022. május 13.
Időpont:
17:30 - 21:30
Részvételi díj:
Ingyenes
Esemény Categories:
,
Esemény címkék:
,

Helyszín

Szeglet kávézó és közösségi tér
Albertfalva u. 3.
Budapest, 1116

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva