Események betöltése

ūüíĽ Tud√°smenedzsment a meg√ļjult modellben

 

Update! (2020.03.23.) 

ūüíĽ A jelenlegi j√°rv√°ny√ľgyi helyzetre val√≥ tekintettel a ‚ÄúTud√°smenedzsment a meg√ļjult modellben‚Ä̬†c√≠mŇĪ¬†szakmai esem√©ny√ľnk online fel√ľleten ker√ľl megrendez√©sre.¬†

Fontosnak tartjuk a fokozott √≥vint√©zked√©seket mind a r√©sztvevŇĎink, mind a szervezŇĎi csapatunk √©s k√∂zvetett k√∂rnyezet√ľnk biztons√°g√°nak √©rdek√©ben!¬†Ez az idŇĎszak minket is inspir√°l, hogy fejlessz√ľk mŇĪk√∂d√©s√ľnket, tan√°csad√≥i munk√°nkat √©s k√©pz√©seinket.¬†Hamarosan friss√≠teni fogjuk az adott k√©pz√©sekre vonatkoz√≥ int√©zked√©seinket:

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: demjen.szimona@kmexpert.hu

_______________________________

‘EFQM Modell 2020 – √©s ami m√∂g√∂tte van’ sorozat¬† 6. rendezv√©nye:

¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†Tud√°smenedzsment a meg√ļjult EFQM modellben

Az EFQM Modell 2020 sorozat keretein bel√ľl a k√∂vetkezŇĎ , online szakmai besz√©lget√©s sor√°n a tud√°smenedzsment √©s az √ľzleti modell kapcsolat√°t vizsg√°ljuk meg k√∂z√∂sen!

Az EFQM (European Foundation for Quality Management) 1992-ben mutatta be a nev√©vel f√©mjelzett √ľzleti modellt. Az elm√ļlt 27 √©vben ez a menedzsment ir√°nyzat t√∂retlen n√©pszerŇĪs√©gnek √∂rvend a v√°llalkoz√°sok, int√©zm√©nyek, forprofit √©s nonprofit szervezetek vezetŇĎi k√∂r√©ben. Elmondhat√≥, hogy a modell alkalmaz√≥i m√°r megtal√°lhat√≥k szinte a vil√°g minden pontj√°n, t√∂bb mint 50.000 szervezet haszn√°lja saj√°t mŇĪk√∂d√©s√©nek fejleszt√©s√©re ezt a menedzsment eszk√∂zt.

Az EFQM az elm√ļlt √©v v√©g√©n megtartott √©ves konferenci√°j√°n mutatta be az √ļj modellj√©t. Az elm√ļlt √©vekben mind a gazdas√°gi, mind pedig a t√°rsadalmi √©letben megfigyelhetŇĎ hihetetlen gyors v√°ltoz√°s indokolta, hogy a modell is meg√ļjuljon. A fejleszt√©s sor√°n a szak√©rtŇĎk arra t√∂rekedtek, hogy a modell tartalmazza mindazokat az aktu√°lis t√©m√°kat, ir√°nyvonalakat, amelyek a mai menedzser szintŇĪ vezetŇĎket vil√°gszerte foglalkoztatja.

A hazai c√©gek, v√°llalkoz√°sok m√°r 1996-ban megismerkedhettek az EFQM Modellel √©s az√≥ta folyamatosan nŇĎ azoknak a sz√°ma, akik mindennapi mŇĪk√∂d√©s√ľk sor√°n haszn√°lj√°k azt. A Sz√∂vets√©g a Kiv√°l√≥s√°g√©rt K√∂zhaszn√ļ Egyes√ľlet, mint az EFQM kiz√°r√≥lagos hazai k√©pviselŇĎje, ez√©rt szeretn√©, ha a j√∂vŇĎben min√©l t√∂bb hazai szervezet megismern√© az √ļj modellt √©s a hozz√° kapcsol√≥d√≥ k√ľl√∂nb√∂zŇĎ menedzsment ter√ľleteket. Ennek √©rdek√©ben ind√≠tj√°k el rendezv√©ny sorozatukat ‚ÄěEFQM Modell 2020 ‚Äď √©s ami m√∂g√∂tte van‚ÄĚ c√≠mmel, melynek k√∂vetkezŇĎ √°llom√°sa 6. rendezv√©ny, a Tud√°smenedzsment a meg√ļjult EFQM modellben.

A programot Szab√≥ K√°lm√°n (Sz√∂vets√©g a Kiv√°l√≥s√°g√©rt K√∂zhaszn√ļ Egyes√ľlet) nyitja meg.

 

 

 

 

A t√©m√°t (a √ľgyvezetŇĎje, √©s hazai, vezetŇĎ szak√©rtŇĎ) moder√°l√°s√°ban dolgozzuk fel.

 

 

 

 

ūüíĽ Az ingyenes szakmai besz√©lget√©s sor√°n a -ot fogjuk haszn√°lni. A regisztr√°ltak sz√°m√°ra hamarosan kik√ľldj√ľk az online fel√ľlethez csatlakoz√≥ linket.

Részletek

D√°tum:
2020. √°prilis 09.
IdŇĎpont:
14:00 - 16:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

ZOOM meeting
:
https://zoom.us/

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
  • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
    Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a k√©pz√©s ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva