Események betöltése

A napr√≥l-napra fejlŇĎdik, gyarapszik, vedd kezedbe az ir√°ny√≠t√°s√°t!

Minden szervezetben napr√≥l, napra √ļjabb tud√°st √°ll√≠tunk elŇĎ, ezek folyamatosan halmoz√≥dnak a napi jegyzetekben, az √ļj √∂tletlist√°kban, a k√∂z√∂sen finom√≠tott munkatervekben. Egy-egy munkafolyamat l√©p√©seinek, vagy p√©ld√°ul a projektek besz√°mol√≥inak nyomon k√∂vet√©s√©ben elengedhetetlen az anyagok korszerŇĪ r√∂gz√≠t√©se. A feladatv√©gz√©s sor√°n j√≥l haszn√°lhat√≥ √ļtmutat√≥k adhatj√°k a legnagyobb seg√≠ts√©get a h√©tk√∂znapokban. N√°latok, hogyan mŇĪk√∂dik mindez? K√∂nnyen megtal√°lod a megfelelŇĎ eszk√∂z√∂ket a munkav√©gz√©s sor√°n? A leg√©rt√©kesebb szervezeti kincsesl√°da maga a , ahol egy naprak√©sz, j√≥l struktur√°lt helyen vannak gyŇĪjtve a szervezeti inform√°ci√≥k, feladatok, tud√°scikkek.

Ha √ļgy √©rzed kih√≠v√°st jelent egy sz√°modra j√≥l haszn√°lhat√≥ tud√°sb√°zis ki√©p√≠t√©se csatlakozz az online Tud√°sb√°zis √©p√≠t√©s workshopunkhoz!

Kinek érdemes résztvenni a workshopon?

Olyan szak√©rtŇĎknek, vezetŇĎknek – ipar√°gt√≥l tev√©kenys√©gi ter√ľlettŇĎl f√ľggetlen√ľl – ahol a ak√°r belsŇĎ felhaszn√°l√°sra, ak√°r k√ľlsŇĎ megoszt√°sra, kulcsfontoss√°g√ļ eleme a strat√©gi√°nak, fejlŇĎd√©snek. Olyan csapatok tagjainak, vezetŇĎinek, akik sz√°m√°ra √©rt√©kes seg√≠ts√©g lehet egy j√≥ tud√°sb√°zis c√©ljaik el√©r√©se √©rdek√©ben.

Az anyag elsaj√°t√≠t√°s√°t megk√∂nny√≠ti a felhaszn√°l√≥ szintŇĪ ismerete, de nem elŇĎfelt√©tel.

A k√©pz√©srŇĎl

A k√©pz√©st 2 x 2 √≥r√°s online blokkokban tartjuk. A elsŇĎ fel√©ben betekint√©st nyerhet√ľnk a tud√°sb√°zis √©p√≠t√©s m√≥dszertani fort√©lyaiba. Ezt k√∂vetŇĎen pedig a leg√©rdekesebbnek tal√°lt m√≥dszertani elemeket megn√©zz√ľk hogyan lehet a gyakorlatba √°t√ľltetni Confluence felhaszn√°l√°s√°val. A k√ľl√∂n √©rdekess√©ge, hogy a r√©sztvevŇĎk befoly√°solhatj√°k a tematik√°t, √≠gy az aktu√°lis csoport ig√©nyeihez maxim√°lisan igazodik.

A tr√©ninget k√©t elŇĎad√≥ – egy , √©s egy Atlassian Certified Confluence Administrator – tartja. A csoport minim√°lisan 8 fŇĎvel indul, √©s maximum 16 jelentkezŇĎ r√©szv√©tel√©vel zajlik.

A online fel√ľleten ker√ľl megrendez√©sre, a regisztr√°lt r√©sztvevŇĎket √©rtes√≠teni fogjuk a virtu√°lis szob√°ba val√≥ csatlakoz√°s menetrendj√©rŇĎl. Amire sz√ľks√©ged lesz a k√©pz√©s sor√°n az, egy stabil internetkapcsolat √©s az √ļj tud√°s ir√°nti k√≠v√°ncsis√°g! ūüôā

A képzés tematikája

 • A tud√°smenedzsment szerepe a szervezeti c√©lok el√©r√©s√©ben
 • Tud√°sb√°zis helye a tud√°smenedzsment rendszerben
 • Megoszt√°s vagy megtart√°s? K√∂z√©rdekŇĪ √©s szenzit√≠v adatok kezel√©se
 • Tud√°sb√°zis, mint az √ľgyf√©lt√°mogat√°s eszk√∂ze
 • Tartalmak √©s funkci√≥k kapcsolata egy tud√°sb√°zisban
 • Tud√°sb√°zis l√©trehoz√°s√°hoz mŇĪk√∂dtet√©s√©hez sz√ľks√©ges feladatok, szerepk√∂r√∂k
 • Sablon oldalak, blueprintek
 • Page properties
 • Confluence jogosults√°g kezel√©se
 • Confluence Questions
 • Comala Workflows, Karma for Confluence

A tr√©ninget k√∂vetŇĎen

1.Tudatosodik a tudás és a fontossága az egyéni és szervezeti célok elérésében

2. Fel tudj√°k ismerni, hogy a tud√°s kezel√©s√©hez milyen tud√°sb√°zist, hogyan √©rdemes fel√©p√≠teni, mŇĪk√∂dtetni

3. √ĀttekintŇĎ k√©pet kapnak a legfontosabb m√≥dszertani elemekrŇĎl

4. Megismerik a sz√°mukra legizgalmasabb m√≥dszertani elemek gyakorlati megval√≥s√≠t√°s√°nak lehetŇĎs√©geit

5. Képesek lesznek elindítani /bizonyos elemekben továbbfejleszteni egy Confluence tudásbázist

6. Val√≥s √©letbŇĎl vett p√©ld√°k seg√≠ts√©g√©vel ihletet mer√≠thetnek abb√≥l, m√°sok hogy oldottak meg hasonl√≥ kih√≠v√°sokat (vagy √©pp hogyan fulladtak kudarcba)

7. VezetŇĎk √∂tletekkel, inspir√°ci√≥val felv√©rtezve t√©rhetnek haza

Program díja

A workshop √°ra: 30.000 Ft + √°fa /fŇĎ

3 vagy t√∂bb fŇĎ egyszerre t√∂rt√©nŇĎ jelentkez√©se eset√©n k√©pz√©seinket¬†kedvezm√©nyes √°ron¬†biztos√≠tjuk!

Oktatóink

 

A k√∂zszf√©r√°ban t√∂lt√∂tt majdnem 10 √©vet k√ľl√∂nb√∂zŇĎ online rendszerek bevezet√©s√©vel, felhaszn√°l√≥i ig√©nyek kiel√©g√≠t√©s√©vel hazai √©s Eur√≥pai Uni√≥s nemzetk√∂zi projektek kapcs√°n. A ¬†META-INF csapat√°t 2016 √≥ta erŇĎs√≠ti rendezv√©nyeken, 2019 √≥ta pedig mint szak√©rtŇĎ, akinek az egyik fŇĎ szakter√ľlete az Atlassian felhŇĎ alap√ļ szolg√°ltat√°sai. Rendszeres elŇĎad√≥ Atlassian rendezv√©nyeken.

Medvey Tamás, tanácsadó

 

Tud√°smenedzsment szak√©rtŇĎ, 30 √©ves szervezetfejlesztŇĎi, tr√©neri tapasztalattal. 10 √©ve a tud√°smenedzsment elk√∂telezett sz√≥sz√≥l√≥ja (‚Äěevangelist√°ja‚ÄĚ) Magyarorsz√°gon. Sikeres hazai √©s k√ľlf√∂ldi tud√°smenedzsment projektek vezetŇĎje, megval√≥s√≠t√≥ja. FŇĎ k√ľldet√©se, hogy min√©l t√∂bb szervezetet hozz√°seg√≠tsen a k√ľlf√∂ld√∂n sikerrel alkalmazott m√≥dszertanok sikeres alkalmaz√°s√°hoz.

Gyulay Tibor, szervezetfejlesztŇĎ, tr√©ner, coach

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi email címen: demjen.szimona@kmexpert 

Részletek

D√°tum:
2020. j√ļlius 28.
IdŇĎpont:
08:00 - 12:00
Részvételi díj:
30.000Ft

Helyszín

SzervezŇĎk

KM EXPERT
META-INF

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
 • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
  Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a k√©pz√©s ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva