Események betöltése

Tudásbázis építés workshop

Update! (2020.03.23.)

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a következő időszakban megrendezésre kerülő TM szakmai rendezvényeinket fejleszteni fogjuk. Fontosnak tartjuk a fokozott óvintézkedéseket mind a résztvevőink, mind a szervezői csapatunk és közvetett környezetünk biztonságának érdekében! Ez az időszak minket is inspirál, hogy fejlesszük működésünket, tanácsadói munkánkat és képzéseinket. Hamarosan frissíteni fogjuk az adott képzésekre vonatkozó intézkedéseinket:

 

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: demjen.szimona@kmexpert.hu

_______________________________

A tudás napról-napra fejlődik, gyarapszik, vedd kezedbe az irányítását!

Minden szervezetben keletkeznek egyéni vagy közös jegyzetek, a megbeszéléseken születnek az új ötletek és tervek. Egy-egy projekt lépései, beszámolói nyomon követésében elengedhetetlen az anyagok felvétele. A feladatvégzésben használható útmutatók adhatják akár a legnagyobb segítséget a hétköznapokban. Nálatok, hogyan működik mindez? Könnyen megtalálod a megfelelő eszközöket a feladataidhoz? A legértékesebb szervezeti kincsesláda maga a tudástár, ahol egy naprakész, jól strukturált helyen vannak gyűjtve a szervezeti információk, feladatok, tudáscikkek.

Ha úgy érzed kihívást jelent egy számodra jól használható tudásbázis kiépítése csatlakozz áprilisi Tudásbázis építés workshopunkhoz!

Kinek érdemes eljönni?

Olyan szakértőknek, vezetőknek – iparágtól tevékenységi területtől függetlenül – ahol a tudás akár belső felhasználásra, akár külső megosztásra, kulcsfontosságú eleme a stratégiának, fejlődésnek. Olyan csapatok tagjainak, vezetőinek, akik számára értékes segítség lehet egy jó tudásbázis céljaik elérése érdekében.

Az anyag elsajátítását megkönnyíti a Confluence felhasználó szintű ismerete, de nem előfeltétel.

A képzésről

4 órás képzés, melynek első felében betekintést nyerhetünk a tudásbázis építés módszertani fortélyaiba. Ezt követően pedig a legérdekesebbnek talált módszertani elemeket megnézzük hogyan lehet a gyakorlatba átültetni Confluence felhasználásával. A képzés külön érdekessége, hogy a résztvevők befolyásolhatják a tematikát, így az aktuális csoport igényeihez maximálisan igazodik.

A tréninget két előadó – egy tudásmenedzsment szakértő, és egy Atlassian Certified Confluence Administrator – tartja. A csoport minimálisan 8 fővel indul, és maximum 16 jelentkező részvételével zajlik. A tréningre mindenki hozzon magával notebookot.

A képzés tematikája

 • A tudásmenedzsment szerepe a szervezeti célok elérésében
 • Tudásbázis helye a tudásmenedzsment rendszerben
 • Megosztás vagy megtartás? Közérdekű és szenzitív adatok kezelése
 • Tudásbázis, mint az ügyféltámogatás eszköze
 • Tartalmak és funkciók kapcsolata egy tudásbázisban
 • Tudásbázis létrehozásához működtetéséhez szükséges feladatok, szerepkörök
 • Sablon oldalak, blueprintek
 • Page properties
 • Confluence jogosultság kezelése
 • Confluence Questions
 • Comala Workflows, Karma for Confluence

A tréninget követően

1.Tudatosodik a tudás és a tudáskezelés fontossága az egyéni és szervezeti célok elérésében

2. Fel tudják ismerni, hogy a tudás kezeléséhez milyen tudásbázist, hogyan érdemes felépíteni, működtetni

3. Áttekintő képet kapnak a legfontosabb módszertani elemekről

4. Megismerik a számukra legizgalmasabb módszertani elemek gyakorlati megvalósításának lehetőségeit

5. Képesek lesznek elindítani /bizonyos elemekben továbbfejleszteni egy Confluence tudásbázist

6. Valós életből vett példák segítségével ihletet meríthetnek abból, mások hogy oldottak meg hasonló kihívásokat (vagy épp hogyan fulladtak kudarcba)

7. Vezetők ötletekkel, inspirációval felvértezve térhetnek haza

Program díja

A workshop ára: 30.000 Ft + áfa /fő

3 vagy több fő egyszerre történő jelentkezése esetén képzéseinket kedvezményes áron biztosítjuk!

Oktatóink

Különböző iparági projektek vezetőjeként, tudásmenedzsment kutatóként, valamint egy több ezer ügyfelet támogató ügyfélszolgálat irányításával szerzett tapasztalatokat. Elhivatott a személyes és csoportos hatékonyságot növelő megoldások iránt. 6 évig dolgozott a BME Villanykarán nevelőtanárként, a Magyar Atlassian Meetup alapítója.

Gáspár Attila, tanácsadó

 

Tudásmenedzsment szakértő, 30 éves szervezetfejlesztői, tréneri tapasztalattal. 10 éve a tudásmenedzsment elkötelezett szószólója („evangelistája”) Magyarországon. Sikeres hazai és külföldi tudásmenedzsment projektek vezetője, megvalósítója. Fő küldetése, hogy minél több szervezetet hozzásegítsen a külföldön sikerrel alkalmazott TM módszertanok sikeres alkalmazásához.

Gyulay Tibor, szervezetfejlesztő, tréner, coach

Részletek

Dátum:
2020. április 28.
Időpont:
08:30 - 12:30
Részvételi díj:
30.000Ft

Helyszín

Szervezés alatt
Budapest,

Szervezők

KM EXPERT
META-INF

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
 • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
  Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztrációhoz kattints ide

Regisztrálj az elsők közt!

Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható
Tribe Loading Animation Image

Regisztrációm törlése itt >>

A regisztráció itt törölhető