Események betöltése

MTA, Tudásmenedzsment Munkabizottságának XVIII. konferenciája

 

Megosztjuk szakmai közösségünkkel az eseményét:

A Magyar Tudományos Akadémia Gazdálkodástudományi Bizottság Munkabizottsága idén is megtartja konferenciáját. A héten, 2020. november 19-án online formában és díjmentesen látogatható a rendezvény.

A BUDAPESTI METROPOLITAN távkonferencia felületének használatával, a „FELÉRTÉKELŐDŐ TUDÁSOK ÉS ÁTRENDEZŐDŐ JÁTSZMÁK A PANDÉMIA IDEJÉN” címmel megrendezésre kerülő XVIII. konferenciára várja az érdeklődőket.

Az aktuálisan sokakat érintő kihívásokról az 1. blokkban értekezhetünk közösen, amelyet a

10:00-10:15 Prof. Dr. habil egyetemi tanár ( Veszprém) és ügyvezető partner ( EXPERT Kft.) „Szervezeti tudáskezelési kihívások a COVID 19 idején”

előadása vezet fel, a résztvevőknek pedig a blokkot lezáró részben van lehetőségük feltenni kérdéseiket és együtt gondolkodni az előbbiekre adott válaszlehetőségekről.

További részletek és programterv: 2011_Meghívó és program XVIII. TM_konferencia_ 20201119_Budapesti_Metropolitan_Egyetem

➡️A konferenciához való bekapcsolódásról Baji-Gál Csaba, mb. projekttitkárnál lehet érdeklődni.

Részletek

Dátum:
2020. november 19.
Időpont:
08:45 - 15:30
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

meeting
Honlap:
https://zoom.us/

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.