Események betöltése

Szervezeti kiválóság műhely a “TM EFQM Keretrendszere” alapján

 

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a KM EXPERT együttműködésben még az idén elindul egy csoportos kiválóság program. Októberi szakmai találkozónkon ennek a pályázatnak a feltételeit ismertetjük, és megvitatjuk a szervezeti kiválóság és a tudásmenedzsment egymásra hatását.

Az EFQM (European Foundation for Quality Management) Kiválóság Modellje az egyik legelismertebb a piacon található keretrendszerek közül. Ők is felismerték a tudásmenedzsment jelentőségét a fenntartható szervezti kiválóság elérésében. Már 2005-ben megalkották a „Tudásmenedzsment EFQM Keretrendszerét”, aminek segítségével nagyszerűen felmérhető a szervezet érettsége a tudásgazdálkodás szemszögéből.

Szakmai partnerünk a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület (SZKKE), az EFQM hazai képviseletében több, különböző fókuszú (a társadalmi felelősségvállalás (CSR) területéhez kapcsolódóan, beszállítói témában, illetve a közoktatási intézmények részére) csoportos kiválóság programot valósított meg az elmúlt időszakban.
Együttműködésünk keretében most lehetővé válik az európai szintű minősítés megszerzése a tudásmenedzsment fókuszú folyamat eredményeképpen.

Október 29-i műhelyünkön ezt a lehetőséget mutatjuk be részletesen, és a részvevőkkel megvitatjuk a

  • a TM és a kiválóság kapcsolatát,
  • egy ilyen minősítési folyamatban való részvétel előnyeit, feladatait.

A program, az eddigiekhez hasonlóan ingyenes, de előzetes regisztrációt kérünk. 

A pályázati felhívás letölthető: Pályázati felhívás_EFQM-TM_2019

A jelentkezési lap letöltése: TM_Kivalosag_Jelentkezesi_lap_2019

Várjuk jelentkezésedet, regisztrálj most!

Részletek

Dátum:
2019. október 29.
Időpont:
15:00 - 17:30
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

Szervezés alatt
Magyarország + Google Térkép

Szervező

KM Expert
Telefonszám:
0630 123 4567

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztrációhoz kattints ide

5

Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható
Tribe Loading Animation Image

Regisztrációm törlése itt >>

A regisztráció itt törölhető