Események betöltése

ūüíĽ A projektmenedzsment √©s t√∂bbdimenzi√≥s kapcsolata ( )

MirŇĎl lesz sz√≥?

A projektek sor√°n zajl√≥ egy kritikus sikert√©nyezŇĎ. A Menedzsment szervez√©s√©ben a k√∂vetkezŇĎ PM t√©m√°ja a projektmenedzsment √©s a tud√°smenedzsment kapcsolata. A t√∂bb√©ves √©s tan√°csad√≥i tapasztalatra visszatekintŇĎ szak√©rtŇĎnk, moder√°l√°s√°ban t√∂rt√©nik a t√©ma feldolgoz√°sa √©s ekk√©pp k√∂z√∂sen gondolkodunk a m√°jusi szakmai √©rtekez√©sen. A programot felvezetŇĎ gondolatokr√≥l az al√°bbi cikkben olvashattok: >>Tov√°bb PM √©s TM t√∂bbdimenzi√≥s kapcsolata c√≠mŇĪ cikkhez

A mŇĪhelyen t√∂bbek k√∂z√∂tt √©rintj√ľk az al√°bbiakat:

  • A tud√°sszerz√©si ciklusai (elŇĎzetes tanul√°s, tapasztalatok be√©p√ľl√©se…)
  • “visszaforgat√°sa” a szervezeti PM tud√°svagyonba √©s felhaszn√°l√°suk az indul√≥ projektekben
  • A projektek egyik sikert√©nyezŇĎje: a ! –> tud√°stervez√©s, tud√°smenedzsel√©s a projektekben
  • Tud√°smenedzsment fejleszt√©s PM szeml√©lettel √©s m√≥dszerekkel.

 

PM mŇĪhely

A Projektmenedzsment mŇĪhely 2010 m√°rcius√°ban indult, az√≥ta negyed√©vente rendszeresen szervezŇĎdŇĎ PM MŇĪhely a projektmenedzsmentben √©rdekelt szakemberek gondolatcser√©je, melynek c√©lja a PM elm√©let √©s gyakorlat k√∂z√∂tti t√°vols√°g cs√∂kkent√©se, a hazai- √©s nemzetk√∂zi menedzsment eredm√©nyek megismer√©s√©nek elŇĎseg√≠t√©se, a kult√ļr√°t jav√≠t√≥ szakmai k√∂z√∂ss√©g kialak√≠t√°sa.¬†

PM mŇĪhely blog: A blog az egyes MŇĪhely t√©m√°k bevezetŇĎ elŇĎad√°sait tartalmazza elŇĎseg√≠tve a felk√©sz√ľl√©st √©s a MŇĪhelyt az elŇĎad√°sok meghallgat√°sa helyett a v√©lem√©ny cser√©re k√≠v√°nja v√°ltoztatni. A MŇĪhelyek √∂sszefoglal√≥i a Linkedin.com oldalon a ‚ÄěPM HUNGARY ‚Äď PROJEKTMENEDZSMENT MŇįHELY‚ÄĚ csoportban (Groups) tal√°lhat√≥k.

A program

A programot online fel√ľleten tartjuk, az MS alkalmaz√°sban. A kezd√©st pontosan tervezz√ľk m√°jus 21-√©n, 16:00-kor. A programon a elŇĎad√°st k√∂vetŇĎen szakmai besz√©lget√©st folytatunk. A r√©szv√©tel ingyenes, √°m regisztr√°ci√≥hoz k√∂t√∂tt. A regisztr√°ltaknak tov√°bbi t√°j√©koztat√°sban k√ľldj√ľk meg a virtu√°lis szob√°hoz val√≥ csatlakoz√°s menet√©t.

V√°runk minden kedves √©rdeklŇĎdŇĎt!

Részletek

D√°tum:
2020. m√°jus 21.
IdŇĎpont:
16:00 - 18:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

Online (MS Teams)

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

 • Ha ingyenes mŇĪhely√ľnk ir√°nt √©rdeklŇĎdsz, √ļgy az al√°bbi ŇĪrlapon el√©g megadnod a k√∂telezŇĎ mezŇĎket. A regisztr√°ci√≥ tov√°bbi k√∂telezetts√©ggel nem j√°r.
 • Ha d√≠jk√∂teles programunkra regisztr√°lsz, k√©rlek add meg a sz√°ml√°z√°si adatokat. Ez esetben a jelentkez√©s menete az al√°bbiak szerint t√∂rt√©nik: A jelentkez√©st e-mailben igazoljuk vissza, √©s mell√©kelten k√ľld√ľnk egy d√≠jbek√©rŇĎt.
  Az √∂sszeg be√©rkez√©s√©vel v√°lik v√©glegess√© a regisztr√°ci√≥, ami ut√°n ki√°ll√≠tunk egy elŇĎleg sz√°ml√°t (a v√©gsz√°ml√°t a ut√°n k√ľldj√ľk meg). Amennyiben b√°rmilyen kedvezm√©nyt szeretn√©l ig√©nybe venni, ezt a jelentkez√©si ŇĪrlap ‚ÄúMegjegyz√©s‚ÄĚ rovat√°ban kell jelezni.

Regisztráció lezárva