Események betöltése

Kollektív kreativitás és az innováció érdekében (Be-novatíve)

A szervezeti tudáspotenciál egyik fontos hatásterülete a kihívások kreatív, innovatív megoldása. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy magyar megoldás nemzetközileg is meghatározó szerepet tölt be az innovációs szoftverek piacán. Írásunkban bemutatjuk új szakmai partnerünket, de a november 26- Műhelyünkön a platform személyes kipróbálására is lehetőség nyílik.

A tervezett program:

  • Warm up: Részvevők ismerkedése, elvárások tisztázása.
  • A be-novetíve alkalmazás bemutatása: működési elvek, gyakorlati tapasztalatok
  • A kipróbálása: a kihívások összegyűjtése, ötletgenerálás
  • Alkalmazási lehetőségek megvitása csoportmunkában

 

 egy olyan platform, amit főként nagyvállalatok használnak, hogy motiválni tudják a munkavállalóikat, illetve a partnereiket a közös ötletelésben. A segít, hogy észrevegyük a lehetőségeket és kiaknázzuk a szervezeten belül jelenlévő kreatív tőkét. Képzeljünk el egy céget, amelynek napi szinten formabontó ötletekkel kell előállnia. Az ötleteket többnyire egy adott részlegtől várják, ezért a számuk és a változékonyságuk is korlátolt. Ebben lépett óriásit a , ugyanis a platform egyik funkciója, hogy az adott vállalaton belül bárki csatlakozhat a probléma megoldásához. Az egész folyamat rizikómentes, ugyanis a résztvevők névtelenül dobálják be a gondolataikat. Ez a kötetlen légkör táptalaja a jó ötleteknek, hiszen a kreativitás csak játékos körülmények között működik. Akkor merünk igazán nagy újdonságokkal előállni, ha elszakadunk a mindennapos munkamenettől, a status quotól és úgy érezzük, nincs tétje annak, amit mondunk, senki nem nevet ki vagy néz ostobának, ha valami szokatlannal rukkolunk elő. Egy sokszor pontosan úgy működik, mint egy . Elsőre lehetetlennek tűnik, aztán valaki mégis megcsinálja.

Várunk téged is, hogy együtt próbáljuk ki a szoftvert!

A műhelymunkán való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Add le mihamarabb érdeklődési szándékod, hogy ne maradj le az eseményről!

Részletek

Dátum:
2019. november 26.
Időpont:
15:00 - 17:30
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

MagNet Ház, Boróka terem
Andrássy út 98
Budapest, 1062 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://magnethaz.hu/hu/

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.ibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva