Események betöltése

Kollektív kreativitás és tudásmegosztás az innováció érdekében (Be-novatíve)

A szervezeti tudáspotenciál egyik fontos hatásterülete a kihívások kreatív, innovatív megoldása. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy magyar megoldás nemzetközileg is meghatározó szerepet tölt be az innovációs szoftverek piacán. Írásunkban bemutatjuk új szakmai partnerünket, de a november 26-i TM Műhelyünkön a platform személyes kipróbálására is lehetőség nyílik.

A tervezett program:

  • Warm up: Részvevők ismerkedése, elvárások tisztázása.
  • A be-novetíve alkalmazás bemutatása: működési elvek, gyakorlati tapasztalatok
  • A szoftver kipróbálása: a tudásmenedzsment kihívások összegyűjtése, ötletgenerálás
  • Alkalmazási lehetőségek megvitása csoportmunkában

 

Be-novative egy olyan platform, amit főként nagyvállalatok használnak, hogy motiválni tudják a munkavállalóikat, illetve a partnereiket a közös ötletelésben. A szoftver segít, hogy észrevegyük a lehetőségeket és kiaknázzuk a szervezeten belül jelenlévő kreatív tőkét. Képzeljünk el egy céget, amelynek napi szinten formabontó ötletekkel kell előállnia. Az ötleteket többnyire egy adott részlegtől várják, ezért a számuk és a változékonyságuk is korlátolt. Ebben lépett óriásit a Be-novative, ugyanis a platform egyik funkciója, hogy az adott vállalaton belül bárki csatlakozhat a probléma megoldásához. Az egész folyamat rizikómentes, ugyanis a résztvevők névtelenül dobálják be a gondolataikat. Ez a kötetlen légkör táptalaja a jó ötleteknek, hiszen a kreativitás csak játékos körülmények között működik. Akkor merünk igazán nagy újdonságokkal előállni, ha elszakadunk a mindennapos munkamenettől, a status quotól és úgy érezzük, nincs tétje annak, amit mondunk, senki nem nevet ki vagy néz ostobának, ha valami szokatlannal rukkolunk elő. Egy ötlet sokszor pontosan úgy működik, mint egy startup. Elsőre lehetetlennek tűnik, aztán valaki mégis megcsinálja.

Várunk téged is, hogy együtt próbáljuk ki a szoftvert!

A műhelymunkán való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Add le mihamarabb érdeklődési szándékod, hogy ne maradj le az eseményről!

Részletek

Dátum:
2019. november 26.
Időpont:
15:00 - 17:30
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

MagNet Ház, Boróka terem
Andrássy út 98
Budapest, 1062 Magyarország
+ Google Térkép
Honlap:
https://magnethaz.hu/hu/

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztráció lezárva