Események betöltése

23. Projektmenedzsment Fórum ( – SZERVEZET – VEZETŐ) 2021. április 7-8.

 

Szeretnénk felhívni figyelmeteket a Fórum témájú előadására:

2021. április 7. (szerda) 14:25-14:50
a transzformációban
„Nem elegendő a a szervezetben, el kell jusson ahhoz, akinek szükséges”

A szervezet versenyképességének és a projektek hatékonyságának, sikerességének egyik legfontosabb tényezője a TUDÁS. A szervezeti tudás nagy része a dolgozók fejében található (tapasztalataik, szakértelmük…). Ez komoly kockázati tényező a cég számára.

Mit tehet a szervezet annak érdekében, hogy a munkatársai számára rendelkezésre álljon a cselekvéshez akkor, amikor szükségük van rá, és olyan formában, ahogy leghatásosabban fel tudják használni?

A digitalizáció a tudásmenedzsmentben is kulcsszerepet játszik. Ez azonban sokkal több annál, minthogy egyszerűen beszkenneljük a dokumentumokat. Ki kell alakítani a tudásfolyamatokat, meg kell határozni a szerepeket, felelősségeket, és változtatni kell a munkatársak viselkedésén, hozzáállásán.

Ezekhez nyújt segítséget Gyulay Tibor mérnök-közgazdász, tanácsadó, egyetemi oktató előadása a 23. ONLINE Fórumon (2021. április 7-8 – regisztrációhoz kötött részvétel)

 

✔️A Fórumon való részvételhez regisztráció szükséges a hivatalos regisztrációs felületen lehet 2021. március 31-ig: Regisztráció – Projekt2021 – HTE site (https://www.hte.hu/web/projekt2021/regisztracio)

A részvétel a szponzorok támogatásának köszönhetően az online regisztráltaknak INGYENES.


További információk

Prónay Gábor felhívását osztjuk meg a 23. Projektmenedzsment Fórumról:

A 22 éve áprilisban mindig megtartott Projektmenedzsment Fórum hagyományát tavaly a COVID19 megtörte, a korlátozások miatt nem tudtuk megtartani a már előkészített programunkat. Idén tekintettel a körülményekre, a még fennálló kockázatokra az online módon való megszervezés mellett döntöttünk.

A szokásos tematikai szélességet adó egész napos távkonferencia azonban a tapasztalatok szerint nem , nem tartható fenn a kellő figyelem hosszú ideig a készülékek mellett, ezért a Fórum két délután kerül lebonyolításra. Az interaktivitást ösztönzendő több kerekasztalban kerülnek a témák feldolgozásra helyett.

A 23. Fórum során két év alatt összegyűlt tapasztalatok kerülnek terítékre. Az előző évben meg nem tartott előadások közül átvettük a tavaly központi témaként kitűzött projektmenedzsment szervezetben témát feldolgozókat, vagyis hogyan befolyásolja a projektmenedzsmentet a gazdasági-üzleti-szervezeti környezet, ahol a projekteket sikerre kell vinni. Nem kerülhettük meg a járvány okozta változások megbeszélését sem reagálva az elmúlt évben történtekre: az általánossá vált otthoni munka, a nem egy helyen dolgozó projektcsapatok összefogása, ellenőrzése, a szponzorral, más vezetőkkel való kapcsolat, beszámolás, eszkaláció kapcsán milyen új eszközök, módszerek kerültek elő, s mennyiben mennyiségi és mennyiben minőségi ez az újdonság.

Regisztráció:

A Fórumon való részvételhez regisztráció szükséges az online regisztrációs felületen: Regisztráció – Projekt2021 – HTE site 2021. március 31-ig.

A részvétel a szponzorok támogatásának köszönhetően az online regisztráltaknak INGYENES.

Forrás:  https://www.hte.hu/web/projekt2021/a-forumrol

 

 

Részletek

Kezdés:
2021. április 7. időpont:14:00
Vége:
2021. április 8. időpont:18:00
Részvételi díj:
INGYENES

Helyszín

meeting
:
https://zoom.us/

Szervező

Prónay Gábor (PM műhely)
E-mail cím:
gpronay@gmail.com
Honlap:
https://mfor.hu/cikkek/projektmenedzsment.html

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.