Események betöltése

Tudásmentés workshop

Update! (2020.03.23.)

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a következő időszakban megrendezésre kerülő TM szakmai rendezvényeinket fejleszteni fogjuk. Fontosnak tartjuk a fokozott óvintézkedéseket mind a résztvevőink, mind a szervezői csapatunk és közvetett környezetünk biztonságának érdekében! Ez az időszak minket is inspirál, hogy fejlesszük működésünket, tanácsadói munkánkat és képzéseinket. Hamarosan frissíteni fogjuk az adott képzésekre vonatkozó intézkedéseinket:

 

További kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen: demjen.szimona@kmexpert.hu

________________________

Egy távozó munkatárs hiányát leginkább akkor érezzük meg, amikor a munkánk során szükség lenne a tudására, tapasztalataira, és rá kell döbbennünk, hogy ez a hatalmas érték egyszerűen vele együtt távozott a szervezetből. Ilyenkor már nagyon sokba kerül a hiányzó tudás pótlása, ha egyáltalán lehetséges. Pedig rengeteg módszer létezik arra vonatkozóan, hogy lehet megmenteni ezt a kincset. Tartunk egy „módszervásárt” a témában. Bemutatjuk a nemzetközi gyakorlatban bevált technikákat, és megosztjuk egymással ez ilyen irányú tapasztalatainkat.

Gyakorlatban alkalmazható módszereket fogunk bemutatni egymásnak, amiknek a segítségével csökkenthető a tudásvesztés kockázata. Az törvényszerű, hogy időnként valaki elhagyja a szervezetet, akár teljesen váratlanul, de a negatív következmények jelentősen csökkenthetők, ha időben készülünk erre, és megfelelő eszközöket vetünk be a távozók tudásának megmentésére.

Többek között olyan módszerekről fogunk bemutatni, mint

  • a kilépő interjú, „staféta bot”,
  • mentori rendszer,
  • tananyag írás és további sok izgalmas technikák!

Most is erősen építünk a résztvevők tapasztalatira, megfelelő időt szentelünk a csapaton belüli tudásmegosztásra.

A workshopon szeretettel várjuk az érdeklődőket! Minden szervezetben, minden csapatban közös érdek a tudás ápolása és a tudásmentés!

Ha kérdés merülne fel a programmal kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal: üzenetet írok.

Részletek

Dátum:
2020. május 26.
Időpont:
09:00 - 17:30
Részvételi díj:
64.500Ft

Helyszín

Szervezés alatt
Budapest,

Szervező

KM EXPERT
Telefonszám:
06209422559
E-mail cím:
gyulay.tibor@kmexpert.hu
Honlap:
www.kmexpert.hu

Jelentkezés módja

A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött.

  • Ha ingyenes műhelyünk iránt érdeklődsz, úgy az alábbi űrlapon elég megadnod a kötelező mezőket. A regisztráció további kötelezettséggel nem jár.
  • Ha díjköteles programunkra regisztrálsz, kérlek add meg a számlázási adatokat. Ez esetben a jelentkezés menete az alábbiak szerint történik: A jelentkezést e-mailben igazoljuk vissza, és mellékelten küldünk egy díjbekérőt.
    Az összeg beérkezésével válik véglegessé a regisztráció, ami után kiállítunk egy előleg számlát (a végszámlát a képzés után küldjük meg). Amennyiben bármilyen kedvezményt szeretnél igénybe venni, ezt a jelentkezési űrlap “Megjegyzés” rovatában kell jelezni.

Regisztrációhoz kattints ide

Regisztrálj az elsők közt!

Adatvédelmi tájékoztató itt olvasható
Tribe Loading Animation Image

Regisztrációm törlése itt >>

A regisztráció itt törölhető