Cikkek

Tudásmenedzsment Műhelyek 2018-ban is

Profile photo of gyulay.tibor
Segíts a program összeállításában!

 

20171213_1700072018-ban is folytatjuk a több évtizedes hagyományunkat; idén is rendszeresen megszervezzük szakmai találkozóinkat tudásközösségünk tagjai számára. Szeretnénk azonban megújítani TM Műhelyeink működését. Vannak elképzeléseink a fejlesztésre vonatkozóan, de szeretnénk kikérni a Te véleményedet is, és szívesen beépítenénk a partnereinktől érkező javaslatokat is a terveinkbe. Az alábbiakban röviden felvázoljuk elképzeléseinket, és egy online kérdőív kitöltésére kérjük minden olvasónkat.

 

Folytatjuk a hagyományos (ingyenes) műhelysorozatunkat

Továbbra is évi 7-8 ingyenes találkozót szervezünk évente. Az elmúlt időszakban délután 15:00-kor kezdtük a programokat, és nagyon igyekeztünk tartani a megígért 2,5 órás időtartamot. Mivel nem kértünk részvételi díjat, a helyszínt partnereink (támogatóink ) nagylelkű felajánlásaival élve választottuk meg. Ezúton is köszönjük az OTP Banknak, a Robert Bosch Kft-nek, a Lexmarknak és a Budapesti Gazdasági Egyetemnek, hogy egy-egy (sőt volt, aki több) alkalommal vendégül láttak Bennünket!

 

Egész napos workshopok terve

Jelentős újítást jelent életünkben, hogy bizonyos témákban egész napos programokat fogunk szervezni. A célunk, hogy olyan részletességgel dolgozzunk fel egy-egy kérdést, hogy a részvevők a kapott tudás birtokában alkalmazni is tudják az adott módszert, eljárást.

A programok felépítésében mindig az adott témához alkalmazkodunk, de valamilyen arányban lesz benne:

  • Elméleti alapozás
  • A módszertan, eljárás részletes bemutatása.
  • Jó gyakorlatok (hazai és nemzetközi) ismertetése
  • Részvevők közötti tudás- és tapasztalat megosztás
  • Készségfejlesztés

A tematikát és a módszertan úgy állítjuk össze, hogy a workshop hasznos legyen azoknak is, akik már elvégezték a TM alap tréninget, és azoknak is, akiknek ez lesz az első találkozása velünk, illetve a témakörrel.

 

Segíts nekünk, hogy a TM Műhelyeink, workshopjaink (Meetupjaink) még jobbak lehessenek!

5-10 percet vesz igénybe az online kérdőívünk kitöltése, amiben a következőkben kérjük a véleményedet, javaslataidat:

  • A műhelyek, workshopok tartalmának összeállítása
  • A szervezéssel kapcsolatos módosítási javaslatok
  • Helyszín felajánlások

 

Kérjük, töltsd ki most a kérdőívet! https://goo.gl/forms/jPXv2OKnCSRWIncu1

 

Szólj hozzá te is!