Tréningek

2010 óta tartunk tudásmenedzsment tréningeket, az országban egyedüliként. A Knoco Ltd. által kidolgozott alapokra építkezve folyamatosan fejlesztettük a program tartalmát és módszertanát azzal a céllal, hogy a lehető legpraktikusabb tudást adhassuk át az érdeklődőknek.

Programjainkat nyílt tréningek keretében vegyes csoportoknak és szervezeti kihelyezett tréning-workshop formájában is szervezzük.

2017-re jelentősen megújítottuk tréning repertoárunkat; az általános TM tréningünket specializáltuk, és  a tudásanyagot különböző célcsoportok igényei szerint több tréningre bontottuk.

Tréning kínálatunk 2017-ben:

Idő- és tudásgazdálkodás vezetőknek, vállalkozóknak 2 napos program a legfontosabb személyes erőforrások használatáról.
Részletek és jelentkezés a 2017. december 5-6-i tréningre
Tudásmenedzsment a gyakorlatban 2 napos képzés kifejezetten gyakorlati szakemberek számára, akik a TM kezdeményezések megvalósítói a szervezetkben.
Részletek és jelentkezés a 2018. február 21-22-i nyílt programra
Moderátor képzés A 2 napos alapozó program után igény szerint választhatnak a részvevők a különböző alkotó technikák, TM módszertanok közül
A felsővezetés szerepe a szervezeti tudástőke menedzselésében 4-6 órás képzési modul (workshop) a szervezetek felső vezetése számára
Részletes ismertető >>
A tudásmenedzsment: a középvezetők hatékony eszköze 1,5 napos képzési modul a középvezetői szint számára; a TM lehetőségeinek megismerése a saját egységük hatékonyságának növelésében
Részletes ismertető >>
A vezetői utánpótlás lehetősége: az egyéni és szervezeti tudás menedzselése 3 napos képzési modul, ahol nem csupán a TM szervezeti lehetőségeit, de az egyéni tudásmenedzsment technikáit is megismerik a jövő vezetői.
Részletes ismertető >>
“Okos Vállakozás” tréning A tudásmenedzsment alkalmazása a kis- és közepes vállalkozások hatékonyságának növelése érdekében.

Nyílt programjaink időpontjai megtalálhatók a 2017-es eseménynaptárunkban.

Kihelyezett vállalati képzésekre kérje testre szabott ajánlatunkat: gyulay.tibor@kmexpert.hu, +3620 942 2559

 

Ízelítőül a tavaly decemberi TM a gyakorlatban tréningünk videó meghívója: