Cikkek

Meghívó: Szervezeti bizalom és tudásmegosztás TM műhelyre (december 13.)

Profile photo of gyulay.tibor
Bencsik Andrea kutatási eredményeinek “ősbemutatója”

Bencsik előadásA tudásmenedzsment egyik legizgalmasabb kérdése, hogy a szervezet tagjai miért vonakodnak megosztani tudásukat másokkal. A Széchenyi István Egyetem Kutatása, Bencsik Andrea professzor vezetésével, annak járt utána, hogy a munkahelyi bizalom és a tudásmegosztási hajlandóság között tényleg szoros-e a kapcsolat. A KM EXPERT tudásközössége abban a szerencsés helyzetben van, hogy az elsők között kaphat tájékoztatást az eredményekről, méghozzá a legautentikusabb forrásból; Bencsik Andrea előadásában.

December 13-i ingyenes szakmai programunk részletei és regisztráció ide kattintva: http://kmexpert.hu/esemenyek/szervezeti-bizalom-es-tudasmegosztas/

Ízelítő a kutatási eredményekből:
Amennyiben általában jellemző a bizalmi légkör, érvényesül a kölcsönös tisztelet, a szabad vélemény-nyilvánítás, a beosztottak bármilyen problémával, javaslattal fordulhatnak vezetőikhez, akik meghallgatják és válaszolnak munkatársaiknak, és a tisztelet, a nyílt kommunikáció kölcsönös. A vezetők minden megfogalmazott feladat esetében bízhatnak munkatársaikban a feladat teljesítésének teljessége, határideje, minősége, színvonala tekintetében.

“...bemutatott kutatási eredmények azt mutatják, hogy a szervezeti bizalom ma még nem elég fontos a szervezetek számára, így fel sem merül az a kérdés, hogy a túlzott bizalom vagy a bizalom hiányának következményeit úgy tartsák számon, mint az eredményességet befolyásoló tényező.”

A műhely során megismerjük a kutatás többi megállapításait is, és közösen megvitatjuk, hogy hogyan tudjuk felhasználni az eredményeket a szervezeti TM fejlesztések során.

Ne maradj ki az év utolsó szakmai gondolatcseréjéből! Jelentkezz most!
Ide kattintva regisztrálhatsz az ingyenes programra: http://kmexpert.hu/esemenyek/szervezeti-bizalom-es-tudasmegosztas/

Szólj hozzá te is!