Események

A SharePoint gyakorlati alkalmazása a tudáskezelésben

Profile photo of gyulay.tibor

A műhely sikeresen lezajlott.
A programról szóló beszámoló és az előadások anyagai itt érhetők el: http://kmexpert.hu/sharepoint_muhely_tapasztalatok/

A POZITEAM név alatt megkezdett szakmai műhely sorozatunk folytatódik!
Február 9-én 15 órától a Microsoft Magyarország lát vendégül bennünket a Graphisoft Parkban. Szakmai partnerünkkel, a professzionális felhőszolgáltatásokat nyújtó Systemfarmer Kft-vel kiegészülve igyekszünk olyan programot összerakni, hogy újra érdemes legyen részt venni tudásközösségünk munkájában.

Piaci munkánk során azt tapasztaljuk, hogy ma már nem csak a nagy szervezetek használják előszeretettel a SharePoint alkalmazást az információ és tudás kezelésére, hanem (leginkább az Office 365 keretében) a kisebbek is egyre inkább felfedezik ezt a lehetőséget.
A program keretében a lehetőségek bemutatása mellett konkrét példákkal illusztráljuk, hogy milyen tudáskezelési problémákat lehet megoldani a SP használatával, és milyen előnyökre tehet szert az, aki időben nyit ebbe az irányba.

A program még alakul, de vázlatosan be tudjuk mutatni terveinket:

  • A KM EXPERT (POZITEAM utód) házigazdaként bemutatja a tudásmenedzsment rendszerek azon kihívásait, amelyek professzionális tudáskezelő alkalmazást igényelnek. Bevezetőnkben konkrét esetekre építünk, illetve a nemzetközi trendek alapján fogalmazzuk meg nyitó gondolatainkat.
  • A Microsofttól a következőket kértük
    o A SP „hivatalos” bemutatása: célok, funkciók, integráció (pl. Yammer)…
    o Példák, hogy ők maguk mire használják
    o Fejlesztési tervek
  • A Systemfarmertől várjuk a konkrét példákat és azoknak a terveknek a bemutatását, hogy mire fogunk kidolgozni SP alapú alkalmazásokat (tudástérkép, jó gyakorlatok tára…???)
  • Most is tudásmegosztással, tapasztalatcserével zárjuk a programot, amikor a részvevők konkrét kérdéseire keressük a választ, felhasználva a megjelentek tapasztalatait is.

A program tartalmával kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat, felajánlásokat szívesen fogadjuk hozzászólásként vagy a gyulay.tibor@kmexpert.hu címre.

A részvétel ingyenes, de szükség van előzetes regisztrációra.

Térkép az eseményhez

Budapest, Graphisoft park, Magyarország

Jelentkezés az eseményre

Az eseményre csak regisztrált felhasználók jelentkezhetnek.